Haydar Dümen'den Rüzgar Erkoçlar'a Kötü Haber - Son Dakika
Magazin

Haydar Dümen'den Rüzgar Erkoçlar'a Kötü Haber

Haydar Dümen\'den Rüzgar Erkoçlar\'a Kötü Haber

Haydar Dümen, çocuk sahibi olmak istediğini belirten Rüzgar Erkoçlar'a, "Testis olmadan bir insanın sperm üretmesi mümkün değil." dedi.

24.12.2013 09:19  Güncelleme: 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyunculuğa ara verdikten sonra bir fırında çalışmaya başlayan Rüzgar Erkoçlar, o işi bırakıp stüdyoya döndü. Genç oyuncu, Star TV'deki "Melek" programının da yapımcısı olan PH Yapım'da işe girdi.

Bu arada Posta gazetesinde vatandaşların cinsellikle ilgili sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Dümen Haydar Dümen, çocuk sahibi olmak istediğini belirten Erkoçlar'a şu anki teknoloji ile bunun mümkün olmadığını söyledi.

HAYDAR DÜMEN'DEN KÖTÜ HABER

Haydar Dümen, Rüzgar Erkoçlar’ın Hürriyet’ten Ayşe Armana verdiği röportajda ilerde baba olmak istediğinin hatırlatılması üzerine, "Bu şu andaki teknoloji ile kesinlikle mümkün değil. Başka bir erkekten testis nakli bugüne kadar hiçbir ülkede yapılmadı. Testis olmadan bir insanın sperm üretmesi mümkün değil" dedi.

Cesaretinden dolayı Rüzgar Erkoçlar’ı ve sevgilisini kutlayan Haydar Dümen, "Benim kendi kızım böyle bir şeye kalkışsa onu engellerdim. Ama cesareti takdire şayan. O’na tavsiyem baba olmaktan vazgeçip, iyi bir koca olmaya çalışsın. Gitsin bir çocuğu evlat edinsin" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Haydar Dümen'den Rüzgar Erkoçlar'a Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • EŞSİZ: kıyamet kopacak az kaldı. kadından erkekmi olur. seçimmiş seçimine tükürim onla birlikte olan kız sen nasıl bir kafadansın nasıl bir miğdeniz var. yüce rabbim sizi bildiği gibi yapsın. 97 30 Yanıtla
  • by meçhul: ya iyi güzelde bu kız iken güzel hatundu albeni idi şimdi bir b.ka benzememiş bunun gidişatı iyi değil bence 2 1 Yanıtla

Advertisement