Sadri Şener Beraat Etti, Mecnun Odyakmaz'a 1 Yıl 6 Ay Hapis Verildi - Son Dakika
Güncel

Sadri Şener Beraat Etti, Mecnun Odyakmaz'a 1 Yıl 6 Ay Hapis Verildi

Sadri Şener Beraat Etti, Mecnun Odyakmaz\'a 1 Yıl 6 Ay Hapis Verildi

Futbolda şike iddialarına ilişkin davada kararını açıklayan mahkeme, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetici Nevzat Şakar'ın beraatine karar verirken, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a ise 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası verdi.15 Mayıs...

02.07.2012 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Futbolda şike iddialarına ilişkin davada kararını açıklayan mahkeme, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve yönetici Nevzat Şakar'ın beraatine karar verirken, Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'a ise 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası verdi.

15 Mayıs 2011'de oynanan FB - Ankaragücü ve 22 Mayıs 2011'de oynanan Sivasspor - FB müsabakalarında sonucu etkilemek amacıyla şike yapmakla suçlanan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, "suçtan cezalandırılmasına yeter her türlü şüpheden uzak kesin ve inandırıcı kanıtlara ulaşılamadığı" gerekçesiyle beraat etti.

Müşteki Ahmet Bulut'u tehdit etmek suçundan "müştekinin şikayetinden vazgeçmesi" nedeniyle beraat eden Trabzonspor Başkanı Nevzat Şakar, 15 Mayıs 2011'de oynanan FB - Ankaragücü maçının sonucunu etkilemek amacıyla teşvik suretiyle şike suçundan da "suçtan cezalandırılmasına yeter her türlü şüpheden uzak kesin ve inandırıcı kanıtlara ulaşılamadığı" gerekçesiyle beraat etti.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın " Aziz Yıldırım'ın liderliğindeki örgüte yardım etmek" suçundan 10 ay hapisle cezalandırılmasına karar veren İstanbul 16.Ağır Ceza Mahkemesi Odyakmaz'ın bu cezası ertelendi. Odyakmaz'ın, 22 Mayıs 2011'deki Sivasspor - FB maçının sonucunu etkilemek için şike yapmak suçundan 1 yıl 6 ay 22 gün hapis ve 100 bin TL adli para cezası ile cezalandırılmasına hükmedildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sadri Şener Beraat Etti, Mecnun Odyakmaz'a 1 Yıl 6 Ay Hapis Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement