Sağlam: "Beşiktaş Maçı Duyguların Karıştığı Bir Karşılaşma Olacak" - Son Dakika
Spor

Sağlam: "Beşiktaş Maçı Duyguların Karıştığı Bir Karşılaşma Olacak"

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçının duyguların karıştığı bir karşılaşma olacağını belirterek, "Zor bir karşılaşma bizi bekliyor" dedi.

12.01.2012 12:36

Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdüren Bursaspor'da teknik direktör Ertuğrul Sağlam, Beşiktaş maçının duyguların karıştığı bir karşılaşma olacağını belirterek, "Zor bir karşılaşma bizi bekliyor" dedi.

Haftasonu oynanacak Beşiktaş maçı hazırlıklarını Özlüce Tesisleri'nde sürdüren yeşil beyazlı ekibin teknik patronu antrenman öncesi saha kenarında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Futbolculuk döneminde Beşiktaş'ta 6 sene görev yaptığını belirten Sağlam, "Beşiktaş takımının yeri çok farklı. Duyguların karıştığı bir karşılaşma olacak. Uzun yıllar hizmet ettiğimiz bir camiaya karşı mücadele vereceğiz. Zorlu bir karşılaşma oynayacağız. Etkili olabilen önemli bir takım. Zor bir karşılaşma bizi

bekliyor. İyi bir başlangıç yaptık. Bu başlangıcı devam ettirme açısından yukarı çıkışımız oldu. Bunu sürdürebilmemiz için önemli bir karşılaşma. Kendimize yakışan mücadeleyi vereceğiz. Zirve yarışına katkı sağlayacağına inandığımız puanları almaya çalışacağız" dedi.

Takımın son durumu ile ilgili de bilgi veren başarılı teknik adam, "Basser milli takımda. Tagoe de aynı şekilde. Musa'nın cezası sona erdi. Okan'ın sakatlığı var. Onların dışında eksiğimiz yok. En iyi şekilde de maça hazırlandığımızı düşünüyoruz. Haftasonundaki lig maçı ve kupa maçında aldığımız galibiyetlerin moraliyle bu olumlu havayı devam ettirmek istiyoruz. Bangura'nın performansını biz de kendisi de beğenmedi. Olumluya çevirmesi adına kendisi de istekli. Motivasyon bozukluğu görsek ciddi anlamda

kendisini uyarırız. İstekli ve arzulu. O da birşeyler yapmak istiyor. Futbolculuk kalitesinden ve yeteneklerinden şüphemiz yok. Bizim takım nasıl dip yaptı sonra yeniden ayağa kalktı. Takımdaki performansı düşük oyuncularımız da yeniden yükselişe geçecektir" diye konuştu.

Turgut Doğan Şahin'in transferi ile ilgili somut bir gelişme olmadığı ifade eden Sağlam, "Gündemimizde vardı. Farklı olaylar gelişti, durduk. Şimdi yeniden gündeme geldi bekliyoruz. Somut bir gelişme yok" dedi. Sağlam yeni transfer Pinto'nun akşam saatlerinde Bursa'da olacağını sözlerine ekledi.

Ramazan Sal'ın Şanlıurfaspor'a transferi ile ilgili yöneltilen soruyu cevaplayan Sağlam, "Ramazan olayında da sıkıntılar var. Bu tür transferler kolay olmuyor. Kulübü hallediyorsunuz oyuncu istemiyor. Oyuncuyu hallediyorsunuz menajer çıkıyor. Hayırlısı olsun. Kimse kimseyi zorla bir yere gönderemez. Gönül rızasıyla olması en doğrusu. Kendisiyle görüştük, istiyorum dedi ama bazı sıkıntılar var" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sağlam: 'Beşiktaş Maçı Duyguların Karıştığı Bir Karşılaşma Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement