Yeni Malatyaspor Dış Transferlerini Sağlam'a Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Yeni Malatyaspor Dış Transferlerini Sağlam'a Bıraktı

Yeni Malatyaspor Dış Transferlerini Sağlam\'a Bıraktı

Süper Lig'deki ilk sezonunda güçlü kadro kurmak isteyen Evkur Yeni Malatyaspor, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın transfer listesine göre hareket edeceklerini belirtti.

19.06.2017 15:16  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'deki ilk sezonlarında güçlü bir kadro kurmayı planlayan Evkur Yeni Malatyaspor'un, dış transferde tamamen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın isteklerine göre ilerleyecekleri belirten kulübün basın sözcüsü Erdal Gündüz, sağlam adımlarla ilerlemek istediklerini vurguladı.

GEREKEN YERLERDE SAĞLAM DEVREYE GİRECEK

Sarı-siyahlı yönetim ilk iş olarak Ertuğrul Sağlam'ın listesindeki 15 isimle temas kurmak için harekete geçerken, daha önce Bursaspor ile şampiyonluk yaşayan tecrübeli çalıştırıcı Sağlam'ın listesinde Malatyalı futbolseverleri heyecanlandıracak isimlerin bulunduğu söyleniyor. Pablo Batalla, Sivok, Aatif Chahechouhe gibi isimlerin de yer aldığı iddia edilen liste doğrultusunda görüşmelere başlayan yönetimin, futbolcuları ikna ederken Sağlam'ı da devreye sokacağı belirtiliyor.

"SAĞLAM VE DOĞRU ADIMLARLA İLERLEMEK İSTİYORUZ"

Sarı-siyahlı kulübün basın sözcüsü Erdal Gündüz, transfer çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Hocamız listesini sundu. Yönetim olarak tamamen bu liste doğrultusunda harekete edeceğiz. Transfer oldukça önemli bir konu diye düşünüyorum. Öyle aceleye gelecek tarafı yok bu işin. Sağlam ve doğru adımlarla ilerlemek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeni Malatyaspor Dış Transferlerini Sağlam'a Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement