Fotoğrafçı Genç Kadın, Düğünü Birbirine Kattı - Son Dakika
Magazin

Fotoğrafçı Genç Kadın, Düğünü Birbirine Kattı

ABD'nin Teksas eyaletinde düğün fotoğrafçısı kadın, düğünü birbirine kattı. Önce düğüne katılan bir konuk ile birlikte olan fotoğrafçı kadın, daha sonra bir ağacın altında tuvaletini yaparken gözaltına alındı.

28.11.2018 18:55  Güncelleme: 19:10

Düğün fotoğrafçısı genç kadın düğünü birbirine kattı. Önce düğüne katılan bir konuk ile birlikte olan fotoğrafçı kadın, daha sonra bir ağacın altında tuvaletini yaparken gözaltına alındı.

Fotoğrafçı Genç Kadın, Düğünü Birbirine Kattı

ODADAN KOVULUNCA DELİYE DÖNDÜ

ABD'nin Texas eyaleti, düğüne damgasını vuran bir düğün fotoğrafçısını konuşuyor. 26 yaşındaki Katherine Leigh Mehta'nın kontrolünü kaybettiği olayların başlangıcı konuklardan birinin Mehta'yı boş bir odada bir konukla sevişirken yakalayıp, odadan kovmasıyla başladı.

Fotoğrafçı Genç Kadın, Düğünü Birbirine Kattı

KONUKLARDAN BİRİYLE SEVİŞİRKEN BASILDI

Mehta bu uyarının ardından alkolün de etkisiyle tamamen kontrolünü kaybetti ve düğündeki diğer konukları taciz etmeye başladı. Oradan da uzaklaştırılan genç kadın daha sonra bir ağacın altında tuvaletini yaparken yakalandı. Konuklar hemen polise haber verdi. Ancak polisler genç kadını gözaltına alırken Mehta 'hepiniz öleceksiniz' diye polis memurlarını tehdit etmeye devam etti. Polis, genç kadının ceketinin cebinde yeşil reçeteyle satılan bir antidepresan olan Xanax buldu. Yetkililer, aynı zamanda bikini modelliği yapan genç kadının alkol ve ilaçları karıştırarak kullandığı olasılığı üzerinde duruyor.

Fotoğrafçı Genç Kadın, Düğünü Birbirine Kattı

"BİRİ İÇKİSİNE İLAÇ ATMIŞ OLABİLİR"

Geçtiğimiz pazar 10,738 Dolar kefaletle salıverilen kadının ailesi ise yaşananlara tepkili. Kız kardeşi, Mehta'nın ünlü bir kişi olduğunu belirterek birinin içkisine ilaç attığını söylüyor. Diğer kardeşi ise düğünde iki adamın genç kadına uygunsuz hareketlerde bulunduğu, kendini adamlardan kurtarmak isteyen kadın bina dışında bağırmaya başlayınca polisler tarafından yanlış anlaşıldığını söylüyor.

Fotoğrafçı Genç Kadın, Düğünü Birbirine Kattı
Fotoğrafçı Genç Kadın, Düğünü Birbirine Kattı

Son Dakika Magazin Fotoğrafçı Genç Kadın, Düğünü Birbirine Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Düğün ettim pişmanım: Ne şanslı konuklarmış,bi bizdeki düğün fotoğrafçılara baakk bide buna :))) 22 4 Yanıtla
  • AZAT: CANE KURBANE HİLALE ŞEKERE LOKUME :DDD 3 7 Yanıtla
    Welat: Kırocan seni 6 0
  • Trg05: Acaba sıradaki düğün hangisiymiş. 2 3 Yanıtla
  • HESAP UZMANI KEMAL: İKİ ADET SU TANKERİ İZMİRDEN YOLA ÇIKTI BEKLE BİZİ İSTANBUL HALKIMIZI KURTARMAYA GELİYORUZ ARTIK SUSUZLUĞA SON 0 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: KESİN LAİKÇİDİR 0 0 Yanıtla
    türk oğlu : tam bir malsın sen 3 0 gazi: kesin 0 0

Advertisement