Adana'da Huzur ve Güven Operasyonu: Bir Kişi Sahte Polis Kimliğiyle Yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Adana'da Huzur ve Güven Operasyonu: Bir Kişi Sahte Polis Kimliğiyle Yakalandı

Adana'da 2 bin 155 polisin katılımıyla düzenlenen operasyonlarda çok sayıda silahlı kişi yakalandı. Binlerce liralık cezalar kesilirken bir kişi sahte polis kimliğiyle yakalandı.

20.04.2018 00:03  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 2 bin 155 polisin katılımıyla 'Şehit Polis Memuru Volkan Çay' huzur ve güven uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada sahte polis kimliği ve polis rozeti kullanan bir kişi yakalanarak gözaltına alındı.

2 BİN 155 POLİSLE OPERASYON DÜZENLENDİ

Adana Emniyet Müdürlüğünce kent genelinde yollarda ve umuma açık yerlerde hava destekli olarak, "Şehit Polis Memuru Volkan Çay" huzur ve güven uygulaması 2 bin 155 polisle gerçekleştirildi. Uygulamaya, asayiş, narkotik, çevik kuvvet ile trafik polisleri katıldı. Uygulamaların düzenlendiği bölgelerde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri, şüpheli olarak gördüğü araçları ararken, narkotik dedektör köpeği de arama yaptı.

Adana'da Huzur ve Güven Operasyonu: Bir Kişi Sahte Polis Kimliğiyle Yakalandı

ÇOK SAYIDA KİŞİ, SİLAH YAKALANDI, BİNLERCE LİRA CEZA KESİLDİ

Uygulama kapsamında, 14 bin 820 kişinin kimlik sorgulama yapıldı, aranan 63 kişi yakalandı, 28 kişiyi adli işlem ve 58 bin 67 lira idare para cezası uygulandı. Bunun yanı sıra, ruhsatsız 15 tabanca, 12 kurusıkı tabanca ve 12 av tüfeği ile bu silahlara ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Adana'da Huzur ve Güven Operasyonu: Bir Kişi Sahte Polis Kimliğiyle Yakalandı

7 kesici alet, muşta, 35 extasy hap, 700 paket kaçak sigara ve bir miktar uyuşturucu madde de yakalandı. 22 iş yerine idare işlem yapıldı, 28 araç trafikten men edildi. 74 araç sürücüsüne 86 bin 267 lira para cezası kesildi.

SAHTE POLİS KİMLİĞİ VE ROZETİ ELE GEÇİRİLDİ

Yapılan trafik uygulamaları sırasında araç içerisinde şüpheli tavır sergileyen bir otomobili polis ekipleri durdurdu. Araçtaki şahsın üzerinde yapılan aramalarda, adına düzenlenmiş sahte polis kimliği ile polis rozete ele geçirildi. Sahte polis kimliği ve rozetiyle yakalanan Veli Konuk gözaltına alınarak sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

Adana'da Huzur ve Güven Operasyonu: Bir Kişi Sahte Polis Kimliğiyle Yakalandı

İL EMNİYET MÜDÜRÜ: ÇOCUKLARI UYUŞTURUCUDAN UZAK TUTUN

İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, trafik uygulamaların olduğu yere gelerek denetleme yaptı. Yıldız daha sonra çevredeki esnaf ile sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Yıldız yaptığı ziyaretler sırasında vatandaşlara," Çocuklarımızı uyuşturucu illetinden uzak tutalım' dedi.

Adana'da Huzur ve Güven Operasyonu: Bir Kişi Sahte Polis Kimliğiyle Yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğünde gazetecilere açıklama yapan Yıldız, "Adana emniyeti olarak, Adanalı vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için 7/24 operasyonlarımız devam edecek. Gençliğimizi geleceğimizi uyuşturucu illetine çaldırmayacağız. Bu konuda ise vatandaşlarımızın desteği çok önemli" ifadelerini kullandı.

Adana\'da Huzur ve Güven Operasyonu: Bir Kişi Sahte Polis Kimliğiyle Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Adana'da Huzur ve Güven Operasyonu: Bir Kişi Sahte Polis Kimliğiyle Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Veli bilmez oglu: Ginemi adana 7 2 Yanıtla
    Bombelli: Adana nüfüs ortalamasına göre dogudan en fazla göç alan yerdir,ayrıca hükümetin sayesinde suriyelilere kavuştuk,olayların yüksek olmasının en önemli sonucu bunlardır.cezaevlerinde yatan kişilerin aslen nereli olduguna bakarsanız anlarsınız... 8 6
  • teksas adanamiz :): ümit ediyorum ki memleketten elbet bir gün güzel bi haber alaceğim emmogllari... 5 1 Yanıtla
  • Elinize sağlık Allah güç kuvet versin: Allah yar ve yardımcınız olsun yiğitlerim 5 1 Yanıtla
  • çare bu: yine adana 3 1 Yanıtla
  • ADANASPOR lu Emin: Eğer oval gerçek o hal ise polisler kendileri de birbirlerinin kimlik kontrol ini yapmalı.ben önceden de hiç bir kolluk kuvvetine güvenmiyorum. 1 3 Yanıtla
  • azxmkh: önemli ve önemini yitirmeyen ayrıntılar gerçeklerin ortaya çıkışındaki şaka şakamatik ve şakatörlere verilecek en güzel yanıt bugünden farklı geçmişin ortaya çıkmasına neden şimdi yardımcı oldunuz. yıllar önceden insan kimliklerini ne yollarla değiştireceğiniz planlarınızı deneysel yollara başvurarak toplumu kandıracağınızı anlatsaydınızda bunca pislik yaşanmamış olsaydı kimliğini kaybeden her canlı gazeteye ilan veremez kimlik değerini anlayana taşıması zor kaybetmesi zor işi imkansız kılan 1 2 Yanıtla
  • dnz: içme suyuna 5-10 tanker deprasan katılsa faydası olmazmı acaba 1 1 Yanıtla

Advertisement