Şairler, Arif Damar'ı İzmir'de anacak - Son Dakika
Güncel

Şairler, Arif Damar'ı İzmir'de anacak

40 Kuşağının önemli şairlerinden Arif Damar, İzmir'de yaz boyunca düzenlenen 'Şiir Sokakta' etkinlikleri adı altında 19 Temmuz Salı günü saat 20.00'da Cafe Ma'da şiir ve türkülerle alınacak.

18.07.2016 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şairin hayatından kesitler ve şiirlerinin okunacağı gecede, etkinliğe konuk olarak İzmir'de yaşayan şairler; Halim Yazıcı, Yusuf Alper, Mehmet Sadık Kırımlı, Vedat Araz, Aslıhan Tüylüoğlu, Mehmet Sarsmaz, Sabahattin Umutlu, Vahdettin Yılmaz, Nesrin İnankul, Erkan Karakİraz, Neval Savak, Simten Sözeri ve Neda Olsoy yer alacak.

ŞİİRSEVER DOSTLARI BEKLİYORUZ

Şiirlerin yanı sıra Engin Kaygısız da yapacağı canlı müzik ile geceye renk katacak. Şairlerimizi yalnızca ölüm ya da doğumlarında hatırlamamak gerektiğini belirten Gazeteci-Şair Vedat Araz, "Şiir sokakta etkinliklerini bir yıldır düzenliyoruz, bugüne kadar yaptığımız 'Şiir Sokakta' etkinliklerimize ciddi bir şiirsever kitlesi ilgi gösterdi. Arif Damar önemli bir şair, İzmirli tüm şiirsever dostları bu anmaya bekliyoruz. Amacımız 40 kuşağı şairlerini yeni nesile tanıtıp, gelecek nesillere de aktarmak" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şairler, Arif Damar'ı İzmir'de anacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement