Genç Kızı "Şakalaşarak Vurdum" Diyen Adamın, Uzak Mesafeden Ateş Ettiği Ortaya Çıktı - Son Dakika
3.Sayfa

Genç Kızı "Şakalaşarak Vurdum" Diyen Adamın, Uzak Mesafeden Ateş Ettiği Ortaya Çıktı

Mersin'de genç kızı "Şakalaşarak öldürdüm" diyen adamın, cinayeti uzak mesafeden ateş ederek işlediği adli tıp raporuyla kesinlik kazandı.

19.06.2018 09:13  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'de 23 yaşındaki üniversite öğrencisi Feray Şahin'i öldürmekten yargılanan polis memuru Fatih Burak A.'nın, "kasten adam öldürme" davasında, genç kızı uzak mesafeden ateş ederek öldürdüğü adli tıp raporuyla kesinlik kazandı. Şahin ailesinin avukatları, sanık polisin "Silahla şaka yapıyordu, kazara patladı" iddiasının adli tıp raporu ile yalanlandığını açıkladı.

"FERAH EVİMİZİN TEK KIZIYDI"

Acılı baba Bekir Şahin, "Feray evimizin tek kızıydı. Mahkemeden öyle bir karar bekliyorum ki kızımızın kanı yerde kalmasın. O cani en yüksek cezayı alsın ki bundan sonra genç kızlar, kadınlar katledilmesin" dedi.

Genç Kızı

NELER OLMUŞTU?

Toros Üniversitesi öğrencisi 23 yaşındaki Feray Şahin, geçen yılın eylül ayında Mersin Mezitli'deki evinde polis memuru Fatih Burak A. tarafından ateşli silahla vurularak öldürülmüş, polis memuru olayın kazara olduğunu ileri sürse de savcılık "kasten öldürme" iddiasıyla dava açmıştı. Sanık polis memuru Mersin 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davadaki ifadelerinde, Feray Şahin'in evde silahla şaka yapmak istediğini, kendisinin de silahı Feray'ın elinden almak istediğini, silahı kapma çabası sırasında silahın ateş alarak Feray'ın göğüs bölgesinden yaralandığını ve kendisinin de ilk müdahalede bulunduğunu iddia etmişti.

Genç Kızı

ADLİ TIPTA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Feray Şahin ailesinin avukatlarından Sevim Küçük, "Sanık polis memuru ilk ifadesinde ve mahkeme ifadelerinde, Feray'ın silahla şaka yapmak istediğini, kendisinin de silahı kapmak istediğini iddia ediyordu. Adli tıp raporu ise bunu yalanlıyor. Atış uzak mesafeden yapılmış. Yani silahla şakalaşma, silahı kapma gibi bir şey olsaydı atışın çok yakın mesafeden yapıldığı tespit edilebilirdi. Dava da zaten kasten öldürme iddiasıyla açılmıştı" dedi.

Genç Kızı "Şakalaşarak Vurdum" Diyen Adamın, Uzak Mesafeden Ateş Ettiği Ortaya Çıktı

Son Dakika 3.Sayfa Genç Kızı 'Şakalaşarak Vurdum' Diyen Adamın, Uzak Mesafeden Ateş Ettiği Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Doğru Düşünce: Polisin o kızın evinde ne işi var abd özentisi olmayalım ahlaki değerlerimizi koruyalım. 16 10 Yanıtla
  • Ragnar: adaletin olmadıgı bi ulkede, 1-2 yıl yatar cıkar... 11 4 Yanıtla
  • TUNÇ06: Arkadaşını iyi seç .. 11 0 Yanıtla
  • VATANDAŞ: BU KIZ MERSİNE OKUMAYA MI GİTMİŞTİ YOKSA ÇALIŞMAYA MI GİTMİŞTİ 2 9 Yanıtla
  • Zebani: Nasıl kıydın bu güzelliğe ? Yeşereceği umutları vardı daha. Belki yorgun, belki durgun ama yine de mutlu yine de umutlu sevgi dolu günleri vardı. 9 0 Yanıtla
  • turkey : bu vatan hainine en buyuk ceza agirlastirilmis muebbet olmali asagisi kurtarmaz amin 8 0 Yanıtla
  • Mahsun-i Şerif: Ne istemiş güzelim kızcağızdan. İdam gelmeli . Yoksa bu kızın ailesinin acısını hangi karar dindirebilir ? 6 0 Yanıtla
  • gırnatacı: SENİN DOĞRU DÜŞÜNCEN BATSIN EMİ DÜŞÜNCE ÖZÜRLÜLER SİZİ 3 2
  • kıyamet alameti : yiyin ulan birbirinizi ki kıyamet kopsunda kurtulak 4 0 Yanıtla

Advertisement