Sakarya'da Mevlit Kandili ve Cumhuriyet Bayramı mesajları - Son Dakika
Güncel

Sakarya'da Mevlit Kandili ve Cumhuriyet Bayramı mesajları

Sakarya\'da Mevlit Kandili ve Cumhuriyet Bayramı mesajları

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Mevlit Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

28.10.2020 16:29  Güncelleme: 16:54

AK Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Mevlit Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tever, mesajında, alemlere rahmet olarak dünyaya gelen sevgili peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğduğu geceyi karşılamanın ve idrak etmenin mutluluğu içerisinde olduklarını belirtti.

Peygamberimizin tebliğ ettiği ilahi mesajların insanlık üzerindeki cehalet bulutlarını dağıttığını anlatan Tever, "İnsanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyet olan hazreti Peygamberin hayatında ve öğütlerinde bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışık, güzel bir örnek vardır." ifadesini kullandı.

Tever, toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan böyle eşsiz fırsatların en iyi şekilde değerlendirilmesi gerektiğine inandığını sözlerine ekledi.

SATSO Başkanı Altuğ ve SAÜ Rektörü Savaşan'dan 29 Ekim mesajı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, Cumhuriyetin 97. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, şunları kaydetti:

"Şanlı cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıl dönümünü Türk milleti olarak büyük bir onur, coşku ve heyecanla kutluyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yaşında çok daha güçlü, üreten ve üreten, marka değeri yüksek bir Türkiye oluşturmak için durmadan çalışıyoruz."

Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Savaşan da bir milletin varoluş mücadelesinin cumhuriyetle taçlanmasının 97'nci yılını büyük bir gurur, coşku ve heyecan içinde kutladıklarını dile getirdi.

Bugün bilgiyi ürüne, Ar-Ge'yi yüksek teknolojiye dönüştürerek, her anlamda bağımsız ve lider bir ülke olma yolunda ilerleme iradesinin güçlü bir şekilde gösterildiğini anlatan Savaşan, "Geçmişe olan vefamız ve gelecek olan nesle borcumuz, bizi daha çok çalışmaya ve daha çok kararlı olmaya zorlamaktadır. Biliyoruz ki, mirasçısı olduğumuz medeniyet tasavvurunu sağlam bir şekilde ihya ettiğimizde insanlık daha müreffeh ve adil bir dünyaya uyanacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Sakarya'da Mevlit Kandili ve Cumhuriyet Bayramı mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement