Sakaryaspor'da Selahattin Aydın Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Sakaryaspor'da Selahattin Aydın Dönemi Başladı

Sakaryaspor\'da Selahattin Aydın Dönemi Başladı

Sakaryaspor'un 2'inci Olağanüstü Genel Kurulu beklendiği gibi sonuçlandı.

11.07.2013 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakaryaspor'un 2'inci Olağanüstü Genel Kurulu beklendiği gibi sonuçlandı. Kongrede Selahattin Aydın Başkanlık için tek aday olarak çıkarken, Aydın Sakaryaspor'un yeni başkanı seçildi.

Sakaryaspor'da sonu merakla beklenen kongrede sonuç herkesin beklediği gibi oldu. SATSO'da gerçekleştirilen kongreye çok sayıda üye katıldı. 105 kongre üyesi imza atarken, çoğunluğun sağlanması nedeniyle birçok üye de imza atmadı. Kongrede tek liste olarak adaylığını koyan Selahattin Aydın, Sakaryaspor'un yeni Başkanı oldu.

Sakaryaspor'da yeni dönemde kulübün Başkanı seçilen Selahattin Aydın, oluşturduğu yönetim listesi ile de alkış aldı. Son dönemlerin en güçlü yönetimini oluşturan ve aldığı isimlerle takdir toplayan Aydın'ın yönetim kurulunu Cuma akşamı toplayacağı açıklandı. Yönetimin ilk toplantısı Cuma akşamı 21.30'da kulüp binasında yapılacak.

Selahattin Aydın'ın Yönetim Kurulu Asil listesinde, Muzaffer Güneş, Ali Dünya, Hayrettin Değirmenci, Zekeriya Kestane, Rahmi Sak, Ferit Şahin, Ali Kayabaşoğlu, Nuri Paker, Tacettin Koç, Yavuz Köprülüoğlu, Abdullah Şen, Adnan Sipahi, Metin Dirim, Rıdvan Duran, Murat Atcı, İbrahim Nalbant yer alırken, yedek listede, Ergün Özkan, Hakan Özlü, Ziya Tekneci, Erol Aydın, İsmail Yenice, Hüseyin Karamehmetoğlu, Uğur Çelikarslan, İbrahim Şamlı, Metin Kıratlı, Disiplin Kurulu, Recep Hacıeyüpoğlu, Ömer Yazıcı, Bülent Yılmaz, Yavuz Vardar, Ayhan Kılıç, Fatih Güreş bulunuyor.

Sakaryaspor'un Denetim Kurulunda, Fevzi Kılıç, Gültekin Oba, Hasan Hüseyin Aktürk, İsmet Akdemir, Serdip Dokumacı ve Mustafa Alemdar yer aldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sakaryaspor'da Selahattin Aydın Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement