Samandağ Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Çalışmalarını Hızlandırdı - Son Dakika
Güncel

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Çalışmalarını Hızlandırdı

Samandağ Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Çalışmalarını Hızlandırdı

Geçtiğimiz günlerde Samandağ ilçesini etkisi atına alan şiddetli yağışlar neticesinde dereler taştı, evler, bahçeler ve tarım arazileri sular altında kaldı.

30.04.2019 15:20  Güncelleme: 15:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samandağ'da yaşanan şiddetli yağışlar sonrası Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, oluşan mağduriyetlerin giderilmesi için seferber oldu.

Bozulan yolların düzeltilmesi ve yaşanan mağduriyetleri gidermek amacıyla Fen İşleri ekipleri çalışmalarını hızlandırdı.Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Değirmenbaşı Mahallesi Çınar Sokak'ta kanal temizleme ve moloz kaldırma çalışması yapıldı. Uzunbağ Mahallesi'nde yol düzenleme çalışması yapıldı. Mızraklı Mahallesi'nde yol genişletme çalışması tamamlandı. Yeni Mahalle Süs Sokak'ta yol düzenleme ve parkeye hazırlık çalışması yapılıyor. Koyunoğlu Mahallesi'nde mezarlık yolu ve türbe etrafında temizlik çalışması yapılıyor, Yaylıca Mahallesi'nde yol düzeltme ve yol dolgu çalışmaları yapılıyor. Deniz – Çevlikarasındaki yolda kaldırım onarım çalışması yapılıyor. Tekebaşı Mahallesi 35. Sokak ve 123. Sokak'ta yol dolgu çalışmaları sürdürülüyor.

BAŞKAN ERYILMAZ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, Samandağ'da yaşanan şiddetli yağışlar sonrası oluşan hasarlarla ilgili incelemelerde bulunmak üzere sahaya indi.

Başkan Eryılmaz, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve HATSU yetkilileri ile birlikte Tekebaşı Mahallesi, Mızraklı Mahallesi ve Çevlik' te şiddetli yağış sonrası oluşan hasarlarla ilgili gerekli incelemelerde bulundu.

Başkan Eryılmaz, bu sıkıntıların en kısa sürede çözüleceğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Samandağ Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Çalışmalarını Hızlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement