Sami Yusuf İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Sami Yusuf İstanbul'a Geliyor

Sami Yusuf İstanbul\'a Geliyor

Time dergisinin İslam dünyasının en büyük rockstarı olarak tanımladığı başarılı müzisyen Sami Yusuf, İstanbul'da hayranları ile buluşmaya geliyor.

12.12.2013 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağırbaşlılığı, mütevaziliği ve daha önce duyulmamış sounddaki şarkıları ile 10 yıl içerisinde farklı kültürlerden, farklı inanışlardan, genç, yaşlı, milyonların gönlünü fetheden Sami Yusuf, 1 Mart günü 21.00'de Küçükçekmece Arena Mega'da vereceği konser ile Türk sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Sadece İslam dünyasında değil, dünya çapında beğeni toplayan, uluslararası birçok gazete ve dergide adından bahsettiren Sami Yusuf, ilk olarak 2003 yılında müzik dünyasına "Al-Muallim" albümü ile giriş yaparak çığır açtı. Kısa zamanda tüm dünyanın ilgisini çeken Sami Yusuf'un, 2005 yılında piyasaya çıkan ikinci albümü My Ummah ise 8 milyon satarak rekora koştu. 2010 yılında "Where Ever You Are" ismi ile çıkardığı üçüncü albümü 4 milyon, 2012'de çıkan son albümü "Salaam" ise Orta Doğu ev Kuzey Afrika'da en çok satan albümler arasında yer alarak Platin satış başarısı yakaladı.

Başarılı müzisyen Sami Yusuf'u dünya medya devlerinden Time Dergisi "İslam dünyasının en büyük rockstarı", Guardian Gazetesi ise "Dünyadaki en ünlü İngiliz-Müslüman" olarak tanımlanıyor.

Etnik enstrümanlarla birlikte, İngilizce, Arapça, Türkçe, Farsça, Urduca, Azerice ve Malayca dillerinde söylediği şarkılar son yıllarda müzik duayenleri tarafından yaygın Batı müziğine alternatif ve rakip olarak görülüyor.
Ortadoğu, Avrupa, Kuzey Amerika ve Kuzey Afrika'ya kadar milyonlarca hayrana sahip Sami Yusuf, en son gerçekleştirdiği Türkiye ziyaretinde Taksim meydanında gerçekleştirdiği performans tam 250.000 kişi tarafından izlenmişti.

Türkiye sevgisini her daim dile getiren Sami Yusuf'un 01 Mart akşamı Küçükçekmece Arena Mega'da gerçekleşecek konserinin bilet satışları ise yakın zamanda başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sami Yusuf İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement