Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Öztürk Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Öztürk Açıklaması

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ahmet Öztürk, "Yeni yöneticilerle yeni dinamik bir hız kazanmak için oyuncularımızı her konuda yakından takip ediyoruz" dedi.

10.09.2011 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) ekiplerinden Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Ahmet Öztürk, "Yeni yöneticilerle yeni dinamik bir hız kazanmak için oyuncularımızı her konuda yakından takip ediyoruz" dedi.

Samsun Basketbol Kulübü yönetimin tarafından Tekkeköy Belediyesi Asmalı Konak Tesislerinde düzenlenen kahvaltıda yönetim ve Samsun Basketbol Kulübü oyuncuları bir araya geldi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın yeni sezon hazırlıkları kapsamında değerledirmelerde bulundu.

Takım olarak birlik ve beraberlik içinde olmayı hedeflediklerini ifade eden Öztürk, "Bize bu kahvaltıyı organize eden as başkanımız Hakan Çiftçi'ye teşekkür ediyoruz. Samsun Basketbol Kulübü olarak bu tür kahvaltılara devam edeceğiz. Sezonunun başından da söylediğimiz gibi takımımızda ayrı gayrı olmayacak. Hep beraber, hep birlikte çalışmalarımıza en iyi şekilde devam edeceğiz" dedi.

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 25 Eylül'de genel kongrelerinin olacağını da belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"Bu kongrede yönetimimize eklemeler yapacağız. İşleri dolayısı ile yönetimden ayrılan arkadaşlarımız oldu. Yeni yöneticilerle yeni dinamik bir hız kazanmak için oyuncularımızı her konuda yakından takip ediyoruz. Oyuncularımızdan Gökçe Doğan ile Melike Bakırcıoğlu'nun sakatlanmaları bizim için üzücü bir durum oldu. Ancak oyuncularımızın sakatlıkları ciddi bir sakatlık değil. Bu oyuncularımızın da tedavilerinin tamamlanması ile çalışmalarımıza en iyi şekilde devam edeceğiz. Takımın bel kemiği olan yabancı oyuncularımızdan Coco Miller ve Jayne Appel, WNBA Liginde mücadele eden takımlarında yükselme grubuna çıktı. Coco Miller ve Jayne Appel'in bu yükselme grubu takımlarında yer alması bizim için çok önemli. Bu oyuncularımızında takımımıza dahil olması ile yeni sezon hazırlıklarımızı yoğun tempoda sürdüreceğiz. Hedefimiz iyi bir hazırlık süreci geçirerek yeni sezonda başarılı olmak. "

Yönetim olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyleyen Öztürk,

"Bizim yönetim olarak istediğimiz şehrin bize destek vermesidir. Şehrimizde bulunan işadamlarımızın da bizlerle beraber takımımıza destek vermelerini istiyoruz. Samsun'un takımı olan Samsun Basketbol Kulübüne destek istiyoruz" diye konuştu.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Öztürk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement