Samsun'da akademik kariyer yapmak isteyen öğretmenlere müjde - Son Dakika
Güncel

Samsun'da akademik kariyer yapmak isteyen öğretmenlere müjde

Samsun\'da akademik kariyer yapmak isteyen öğretmenlere müjde

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) arasında öğretmenler için Lisansüstü Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.

05.01.2022 12:32  Güncelleme: 12:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) arasında öğretmenler için Lisansüstü Eğitim İşbirliği Protokolü imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, OMÜ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında hazırlanan Lisansüstü Eğitim Protokolü Vali Zülkif Dağlı, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in katılımıyla imzalandı.

Vali Dağlı, protokolle eğitimcilerin lisansüstü eğitim alarak, görev alanları ile ilgili konularda yeterliliklerini artıracaklarına ve uzmanlaşacaklarına inandığını belirtti.

Eğitimcilerin alacakları lisansüstü eğitim ile yetinmeyip ardından doktora eğitimine de devam etmelerini temenni eden Dağlı, bunun eğitimin kalitesinin artmasına olumlu katkılar sunacağını ifade ederek, protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi.

Protokol kapsamında Samsun'da görev yapan öğretmenlere lisansüstü eğitimleri için özel kontenjan ayrılacağı ve yüzde 30 indirim sağlanacağı da aktarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Samsun'da akademik kariyer yapmak isteyen öğretmenlere müjde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement