Samsung Galaxy A8s, Çin'de Android Pie Güncellemesini Almaya Başladı - Son Dakika
Teknoloji

Samsung Galaxy A8s, Çin'de Android Pie Güncellemesini Almaya Başladı

Samsung Galaxy A8s, Çin\'de Android Pie Güncellemesini Almaya Başladı

Samsung, geçtiğimiz yılın sonunda piyasaya sürdüğü, ilk delikli ekran yapısına sahip telefonu olan A8s'e Android Pie güncellemesi getiriyor. Güncelleme ile beraber A8s, One UI arayüzüne kavuşacak.

25.05.2019 09:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsung'un ekran delikli ilk cihazı olan Galaxy A8s ilk piyasaya çıktığı anda Android Pie sürümüne sahip olmaması nedeniyle hayal kırıklığı yaratmıştı. Fakat A8s Çin'de Android Pie yükseltmesini almaya başladı.

<a class='keyword-sd' href='/samsung-galaxy/' title='Samsung Galaxy'>Samsung Galaxy</a> A8s, Çin'de Android Pie Güncellemesini Almaya Başladı

Android Pie, tek elle kullanımı kolaylaştırırken One UI arayüzü de dâhil olmak üzere bir takım yeni özellikleri getiriyor. Daha önceden Android Oreo sürümünden Pie'ye yükseltilen Galaxy S8 ve S9 gibi amiral gemileriyle aynı yoldan gidecek olan A8s, Bixby özelliklerini de güncelleyebilir fakat bu, şu anda kesin bir bilgi değil.

Nisan 2019 güvenlik yamasıyla birleştirilen Galaxy A8s Android Pie güncellemesi ilk olarak Çin'deki kullanıcılar tarafından indirilecek. Güncellemenin zamanla ülkemize ve diğer ülkelere de gelmesi bekleniyor.

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Samsung Galaxy A8s, Çin'de Android Pie Güncellemesini Almaya Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement