Samuray kılıcıyla öldürülen genç kadının nişanlısı yürek dağladı: Onu almaya gidecektim, cenaze arabasıyla getirdim - Son Dakika
3.Sayfa

Samuray kılıcıyla öldürülen genç kadının nişanlısı yürek dağladı: Onu almaya gidecektim, cenaze arabasıyla getirdim

İstanbul'a gittiği iş seyahati esnasında akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen bir kişi tarafından samuray kılıçlı saldırıya uğrayıp yaşamını yitiren mimar Başak Cengiz'in cansız bedeni memleketi Ankara'da toprağa verildi. Genç kızın nişanlısı Mahir Mızrak, "Pazar günü işi bitiyordu onu alıp gelecektim. Düğün hazırlıklarına başlayacaktık. Ancak cenaze arabasıyla getirdim onu" sözleriyle feryat etti.

11.11.2021 16:11  Güncelleme: 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Ataşehir'de akli dengesi yerinde olmadığı iddia edilen Can Göktuğ B. (27) tarafından samuray kılıcıyla saldırıya uğradıktan sonra ağır yaralanan 28 yaşındaki Başak Cengiz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Vahşice katledilen Cengiz'in cansız bedeni bugün memleketi Ankara'ya getirildi.

Samuray kılıcıyla katledilen genç mimar memleketinde toprağa verildi

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yenimahalle ilçesinde bulunan Yahyalar Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Cengiz'in cansız bedeni defnedilmek üzere Karşıyaka Mezarlığı'na götürüldü. Genç mimarın naaşı okunan Kur'an ve edilen duaların ardından defnedildi.

Samuray kılıcıyla katledilen genç mimar memleketinde toprağa verildi

Cenazeye genç kızın babası Avni ve annesi Beyhan Cengiz ile nişanlısı Mahir Mızrak ve çok sayıda yakını katıldı. Cenazede taziye dileklerini babası Avni Cengiz ile nişanlısı kabul etti.

Samuray kılıcıyla katledilen Başak'ın nişanlısı cenazede feryat etti: Onu almaya gidecektim, cenaze arabasıyla getirdim

"PAZAR GÜNÜ İŞİ BİTİYORDU, ONU ALIP GELECEKTİM"

Ayakta durmakta güçlük çeken Mahir Mızrak, "Kendisini bilmez birinin saldırına uğradı ve hayatını kaybetti. Kendisi bir melekti ve bu dünyaya fazlaydı, bu yüzden çekip gitti. Saldırgan yakalandı ve konunun takipçisi olacağız. En ağır şekilde cezalanmasını istiyoruz. Hatta idam istiyoruz. Her gün servise binen benim sevgilim o gün servise binemedi. Pazar günü işi bitiyordu onu alıp gelecektim. Düğün hazırlıklarına başlayacaktık. 6 aydır nişanlıydık, 2 yıldır beraberdik. Görevi çıkmasaydı ve oraya gitmeseydi daha erken evlenecektik. Ancak cenaze arabasıyla getirdim onu" dedi.

Samuray kılıcıyla öldürülen genç kadının nişanlısı yürek dağladı: Onu almaya gidecektim, cenaze arabasıyla getirdim
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Samuray kılıcıyla öldürülen genç kadının nişanlısı yürek dağladı: Onu almaya gidecektim, cenaze arabasıyla getirdim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • mert çelik: kesin kanıtlara idam cezasında çok gec kalındı belkı on bınlerce kadın ölmezdi 0 0 Yanıtla
  • Cloud Beyn: İdam şart Türkiye'de.. Bakalım böyle şeyler oluyormu. Allah rahmet eylesin ailesine nisanlisina sabir versin gerçekten çok zor. ?? 0 0 Yanıtla

Advertisement