Sandıklı'da Silahlı Çatışma: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sandıklı'da Silahlı Çatışma: 3 Yaralı

Sandıklı\'da Silahlı Çatışma: 3 Yaralı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi ağır yaralandı.

25.01.2013 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde aralarında husumet bulunan iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi ağır yaralandı.

Sandıklı Belediyesi'ne iş yapan taşeron firmada çalışan 42 yaşındaki Ömür Özdemir ve kardeşi 35 yaşındaki Halil Özdemir, dün saat 21.30 sıralarında İstasyon Caddesi'ndeki tekel bayiinde alışveriş yaptı. Özdemir kardeşler işyerinden çıkıp otomobillerine bindikleri sırada, 35 yaşındaki Erkan Kara pompalı tüfekle onlara ateş etmeye başladı. Kara'nın tüfeğinden çıkan saçmaların vücudunun çeşitli yerlerine isabet etmesi sonucu Ömür Özdemir, ağır yaralandı.

Erkan Kara, ardından belindeki tabancayı çekerek otomobilinde saklanmaya çalışan Halil Özdemir'e ateş etti. Özdemir'in de tabancasıyla karşılık vermesi üzerine, taraflar dakikalarca sokak ortasında çatıştı. Halil Özdemir ve Erkan Kara da çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle yaralandı.

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevlisi sevk edildi. Polis, şüphelileri elindeki silahları alarak etkisiz hale getirdi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği yaralılar Sandıklı Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunan Ömür Özdemir ve Erkan Kara, tedavilerinin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

3 KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞ

Ömür Özdemir'in 1993 yılında eşi, kayınvalidesi ve kayınbiraderini öldürdüğü gerekçesiyle 10 yıl cezaevinde yattığı ve afla çıktığı belirlendi. Erkan Kara'nın ise 'silahla adam yaralamak' suçundan cezaevine girdiği ve geçen kasım ayında tahliye olduğu kaydedildi. - Afyon/ Sandıklı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sandıklı'da Silahlı Çatışma: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement