Şanlıurfa AK Partili Kadınların Yerel Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa AK Partili Kadınların Yerel Seçim Çalışmaları

Şanlıurfa AK Partili Kadınların Yerel Seçim Çalışmaları

AK Parti Haliliye İlçesi Kadın Kolları Başkanlığına geçen ay seçilen Nahide Felhan, yeni yönetimiyle ilk basın toplantısını yaptı

09.11.2013 14:49  Güncelleme: 10:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte AK Parti Haliliye İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen toplantıda konuşan Nahide Felhan, kadınlara ve dezavantajlı kesimlere yönelik yapacakları çalışmaların yanı sıra seçime yönelik saha çalışmalarını da başlatacaklarını söyledi. İyi bir ekip oluşturduklarını kaydeden Felhan, "Bugün ilk olarak yönetim kurulu toplantımızı yapmış bulunmaktayız. Biliyorsunuz kısa bir süre önce AK Parti Haliliye İlçesi Kadın Kolları Başkanlığı bana verildi. Bu görev bana verildikten sonra en kısa zamanda yönetimimizi kurduk, oluşturduk ve bugün ilk toplantımızı yapmış bulunmaktayız. Biz AK Parti Haliliye Kadın Kolları olarak çalışmalarımıza bugünden itibaren start verdik. İnşallah en güzel, en hayırlı çalışmaları yapmaya talibiz. Bundan sonra yapacağımız çalışmalar yönetim kurulu toplantılarımızın ardından seçime yönelik sahaya inip çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Biz Haliliye Kadın Kolları olarak iyi bir ekip kurduğumuza ve bu ekibin de iyi çalışmalar yapacağına canı gönülden inanıyoruz. Ben sizlerin huzurunuzda ekibime bir kez daha teşekkür ediyorum. Ve bize bu şansı veren ilimize ve ilçe teşkilatımıza da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

AK Parti Haliliye Kadın Kolları Yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Nahide Felhan (Başkan), Asiye Aran, Ayşe Örnek, Ayşegül Anuk, Bilgen Yavuz, Dilber Yüksel, Emine Gülşen Güneş, Emine Yılmayan, Fatma Arslan, Fidan Tekgice, Gönül Ağan, Gülsüm Bağdiken, Hacer Kar, Keziban Çelik, Makbule Tekin, Mehtap Aksoy, Mehtap Öncel, Melek Karaçizmeli, Mürşide Bükük, Naime Özgöz, Perihan Bozdağ, Sema Alpay, Sema Mermer, Songül İncebıyık, Sümeyra Turmak, Şule Meydancı, Yayla Öncel, Zeliha Polat, Zeynep Kara, Zeynep Köylü.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfa AK Partili Kadınların Yerel Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement