Şanlıurfa'da dehşete düşüren olay! Mezarlıktaki çantanın içerisinde ölü bir bebek bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Şanlıurfa'da dehşete düşüren olay! Mezarlıktaki çantanın içerisinde ölü bir bebek bulundu

Şanlıurfa'da yaşanan olay tüyleri diken diken etti. Mezarlık ziyaretine giden vatandaşlar tarafından bulunan çantayı açan polis ekipleri, çantanın içerisinde ölmüş bir bebek bulundu. Olayla ilgili acil inceleme başlatıldı. Bebeğin 2 aylık olduğu düşünülüyor.

19.10.2021 16:22  Güncelleme: 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüyleri diken diken olay, Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde yaşandı. Mezarlık ziyaretine giden vatandaşlar, etrafında kimse olmayan bir çanta gördü. İçinde patlayıcı madde bulunmasından şüphelenilerek polise haber verilen çantanın içinden 2 aylık olduğu tahmin edilen ölü bebek çıktı. Polis şimdi her yerde bebeği mezarlığa bırakanı arıyor.

KORKUNÇ MANZARAYLA KARŞILAŞTILAR

Mehmetçik kırsal Mahallesi sınırları içerisinde bulunan mezarlıkta iddiaya göre vefat eden yakınlarının kabrini ziyaretine giden vatandaşlar, mezarların arasına bırakılmış bir çanta fark etti. Çantadan şüphelenen vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine giden polis ekipleri, çantayı açtıklarında korkunç bir manzara ile karşılaştı. Çantanın içerisinde bir bebek olduğunu gören polis ekipleri, sağlık ekiplerine haber verdi.

BEBEĞİN CİNSİYETİ ERKEK

Olay yerine giden sağlık ekipleri erkek olan bebeğin hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri mezarlıkta ve çanta üzerinde inceleme başlattı. Bebeğin ölmeden mi yoksa öldükten sonra mı bölgeye bırakıldığı konusunda herhangi bir bilgi elde edilemezken, polis ekipleri bebek ile çantayı bırakan kişi ya da kişileri belirlemek için çalışma başlattı.

Şanlıurfa'da tüyleri diken diken eden olay! Mezarlıktaki çantanın içerisinde ölü bebek bulundu
Şanlıurfa'da tüyleri diken diken eden olay! Mezarlıktaki çantanın içerisinde ölü bebek bulundu
Şanlıurfa'da tüyleri diken diken eden olay! Mezarlıktaki çantanın içerisinde ölü bebek bulundu
Şanlıurfa\'da dehşete düşüren olay! Mezarlıktaki çantanın içerisinde ölü bir bebek bulundu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Şanlıurfa'da dehşete düşüren olay! Mezarlıktaki çantanın içerisinde ölü bir bebek bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement