Şanlıurfa'daki Cinayetin Katil Zanlısı İstanbul'da Yakalandı - Son Dakika
Politika

Şanlıurfa'daki Cinayetin Katil Zanlısı İstanbul'da Yakalandı

Şanlıurfa'da, kan davalı olduğu öne sürülen akrabasını öldürdüğü iddia edilen Ö.F.Ö.(31), özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla İstanbul'da yakalandı.

04.05.2012 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da, kan davalı olduğu öne sürülen akrabasını öldürdüğü iddia edilen Ö.F.Ö. (31), özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonla İstanbul'da yakalandı.

Şanlıurfa'da Yavuz Selim Mahallesi'nde, Muammer Özer (25), 16 Ocak'ta park halindeki otomobilinde uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Muammer Özer'in 2005 yılında Şanlıurfa merkeze bağlı Mağaracık Köyü'nde akrabalarıyla arazi anlaşmazlığı nedeniyle silahlı kavgaya karıştığı ve olayda Zeliha Özer'in yaşamını yitirdiğini belirledi.

Görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda çizilen robot resim ve yapılan araştırma sonunda, cinayetin Zeliha Özer'in ağabeyi Ö.F.Ö. tarafından işlendiği anlaşıldı.

Evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenilen şüpheli, olay sonrası kaçarak izini kaybettirdi.

Daha önce uyuşturucu satmak ve adam yaralama suçlarından sabıkalı olduğu kaydedilen katil zanlısının cezaevinden firar ettiği ve cinayet sonrası İstanbul'a geldiği belirlendi.

Şanlıurfa ve İstanbul polisinin yaklaşık 20 gün süren ortak çalışması sonucu şüphelinin İstanbul'da saklandığı ev tespit edildi.

Ataşehir Kayışdağı Mahallesi'ndeki adrese özel harekat polislerinin de katılımıyla düzenlenen operasyonda, şüpheli Ö.F.Ö. gözaltına aldı.

Adliyeye sevk edilen zanlının, emniyetten ayrılırken tekme attığı basın mensubu hafif şekilde yaralanırken, kamerası da zarar gördü.

- İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Şanlıurfa'daki Cinayetin Katil Zanlısı İstanbul'da Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement