Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince yürütülen Fatmacık İçme Suyu Projesi kapsamında Birecik ilçesinde içme suyu çalışmaları devam ediyor.

21.10.2017 13:10

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince yürütülen Fatmacık İçme Suyu Projesi kapsamında Birecik ilçesinde içme suyu çalışmaları devam ediyor.

ŞUSKİ Birecik Şubesi Birim Sorumlusu Mustafa Karadaş, yaptığı açıklamada, ekiplerin kırsal mahallerde içme suyu problemini çözmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten Karadaş, "Mevcut 16 mahallemizden sadece 3 tanesine su verilirken, şu ana kadarki çalışmalarımız ile bu grup geliştirilerek 33 mahallemiz ve mezralarıyla birlikte kesintisiz su verilmektedir. Bu projelerimizin devamında ise yeni içme suyu grubu hazırlama faaliyetlerimiz projelendirilerek çalışmalarımız devam etmektedir. Çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür ediyoruz" dedi.

- Viranşehir Belediyesi'nin çalışmaları

Viranşehir Belediyesi zabıta ekipleri, caddelerde kaldırım işgaline karşı çalışma başlattı.

Ekipler, ana cadde üzerinde denetimler yaparak kaldırım işgali yapan bazı esnafları uyardı.

Zabıta müdürü Mahmut Kılınç, yaptığı açıklamada, vatandaşların kaldırımları daha rahat kullanabilmeleri için çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

Kaldırımlarda bulunan bazı malzemeleri kaldırdıklarını belirten Kılınç, " Denetimlerinde çok sayıda esnaf uyarıldı. Denetimlerde kaldırım işgalinde bulunan esnaf hakkında tutanak tutuldu. İşgalin tekrarı halinde cezai işlem yapacağız. Denetimlerimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement