Şanlıurfaspor'da Parola 'Ordu' - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor'da Parola 'Ordu'

Şanlıurfaspor\'da Parola \'Ordu\'

PTT 1. Lig'de sezonun son maçında Orduspor'la karşılaşacak olan sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor, hazrılıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

02.05.2014 11:36

Şanlıurfaspor, Orduspor maçı hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. PTT 1. Ligin son haftasında GAP Arena stadında Orduspor'u konuk edecek Şanlıurfaspor'da futbolcular rehavete girmemeleri konusunda uyarıldı.

Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde sabah saatlerinde hazırlıklarına devam eden sarı yeşilli ekipte futbolcuların tamamı antrenmana katıldı.

Düz koşu ile başlayan antrenman dar alanda kısa paslaşmaların ardından yarı alanda çift kale maç ile devam etti.

Futbolcularını sürekli uyaran Hüseyin Dağ, son hafta oynanacak maçta futbolcuların rehavete girmemelerini istedi ve taraftara 3 puan hediye etmek istediklerini ifade etti.

Çift kale maçın ardından açma germe hareketleri ile son bulan Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Hüseyin Dağ, "Pazar günü Şanlıurfaspor'a yakışır bir futbol sergileyeceğiz, Süper lige kimin çıkacağı bizi ilgilendirmiyor. Son maçımızda taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz. Taraftarlarımız bu sezonun son maçında tribündeki yerlerini alsın ve takımlarını desteklesin" dedi.

Şanlıurfaspor'da sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığını belirten Dağ, Orduspor maçı hazırlıklarını Cumartesi gününe kadar devam ettireceklerini ifade etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor'da Parola 'Ordu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement