Sapphire Çarşı Birinci Yaşını Kutluyor - Son Dakika
Güncel

Sapphire Çarşı Birinci Yaşını Kutluyor

Sapphire Çarşı Birinci Yaşını Kutluyor

Sapphire Çarşı birinci yaş günü kutlamalarına yerli ve yabancı modellerin katıldığı bir defile ile başladı.

06.03.2012 08:51

Düzenlenecek kutlama etkinlikleri çercevesinde Sapphire Çarşı ziyaretçilerini farklı süprizlerde bekliyor.

Sapphire Çarşı'nın doğum günü kutlamaları çerçevesinde; toplam 236 parçalık kadın, erkek ve çocuk koleksiyonundan oluşan özel bir kreasyon, aralarında MS Imagine the Beauty yarışmasının birincisi Başak Bilginer ve üçüncüsü Sevinç Meşe gibi ünlü isimlerin de bulunduğu birçok yerli ve yabancı modeller tarafından tanıtıldı. Türkiye'nin en uzun bacaklı mankeni Avrupa'nın en yüksek Alışveriş Merkezi'nde düzenlenen defile de birbirinden güzel elbiseleri Sapphire Çarşı ziyaretçileri için giydi. Defile sonunda ise Sapphire binası şeklinde pasta , görsel bir gösteriyle sahnede kesilerek ziyaretçilere ikram edildi.

Sapphire Çarşı'nın doğum günü olan 4 Mart tarihinde doğan Sapphire Çarşı ziyaretçilerine sürpriz doğum günü hediyeleri verildi. Ayrıca kutlamalar çerçevesinde 4 Mart günü 12:00-16:00 saatleri arasında ziyaretçilere birbirinden güzel İspanyolca, İtalyanca ve Fransızca şarkılarla çok özel bir müzik ziyafeti sunuldu.

4 Mart Pazar günü Sapphire Çarşı'nın B3 havuzlu yemek alanında gerçekleşen defile alışveriş merkezi müşterileri tarafından büyük ilgi gördü. Birinci yaş günü kutlamalarında 11 Mart Pazar günü kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapphire Çarşı Birinci Yaşını Kutluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement