Sarayönü Kaymakamı Yıldız, Kompost Fabrikasını Gezdi - Son Dakika
Yerel

Sarayönü Kaymakamı Yıldız, Kompost Fabrikasını Gezdi

Sarayönü Kaymakamı Kemal Yıldız, Belediye Başkanı Mehmet Güney ve İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Turan ile birlikte CETA Kompost Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

16.11.2011 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarayönü Kaymakamı Kemal Yıldız, Belediye Başkanı Mehmet Güney ve İl Genel Meclisi üyesi Mustafa Turan ile birlikte CETA Kompost Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.

CETA Kompost fabrikası yetkilileri Niyazı Taşcı, Bayram Ceylan ve Sadettin Tuğrul ile bir süre görüşen Yıldız, fabrikadaki çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Bayram Ceylan, kapasite artırımına gittiklerini belirtti.

Mevlana Kalkınma Ajansı'na kapasite artırımı için 350 bin liralık proje sunduklarını ifade eden Ceylan, "Projenin kabul edileceğini umuyoruz. Biz sadece bu projeye bağımlı kalmadan kapasite artırımına gittik. Mevcut 100 ton kapasitemizi 200 tona çıkarıyoruz. Devreye sokmuş olduğumuz pres makinesi ile üreticilerimiz baskısı yapılmış kompost alabilecekler. Bu onlar için çok kolaylık olacak. Kapasite artırımı ile işçi istihdamında da artış oldu" dedi.

Ziyaretçilerden yol yapımı konusunda yardımcı olmalarını talep eden fabrika yöneticileri, eski Konya yolunun stabilize çalışmalarının önümüzdeki günlerde yapılması sözünü de aldı.

Öte yandan AK Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya ile Kadınhanı Kaymakamı Osman Altın da CETA Kompost tesislerini ziyaret etti.

- KONYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sarayönü Kaymakamı Yıldız, Kompost Fabrikasını Gezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement