Sassuolo'da Kriz Var - Son Dakika
Spor

Sassuolo'da Kriz Var

Sassuolo\'da Kriz Var

İki hafta önce Milan karşısında 4-3 kazanarak rakibinde teknik direktör değişikliğine neden olan Sassuolo’da kısa bir zaman içerisinde benzer bir durum gerçekleşebilir.

31.01.2014 17:16

Beş haftalık kötü gidişi bundan tam iki hafta önce Milan'ı 2-0 geriden gelerek 4-3 mağlup eden ve Massimiliano Allegri'nin görevden ayrılmasıyla birlikte Serie A'da taşları yerinden oynatan Sassuolo zor günler geçirmeye devam ediyor.

4 İtalyan kulübüne tezhürat cezası

Roma, Milan, Inter ve Torino, Napoli karşıtı tezahüratlar nedeniyle kısmi saha kapatma cezasına çarptırıldı

Milan galibiyeti sonrasında oynadığı iki maçtan da yenilgiyle ayrılan ve son 8 haftada sadece 4 puan çıkararak ligde 18.sıraya demir atan Sassuolo'da genel direktör Nereo Bonato takımın durumuyla ilgili acil bir toplantı yapacaklarını söyledi.

Livorno deplasmanında aldıkları 3-1'lik mağlubiyet sonrasında Sky Sport Italia'ya konuşan Bonato, "u anda oldukça zor bir dönemden geçtiğimizin farkındayız. Mevcut durumu özümsemek ve içinde bulunduğumuz pozisyonu ifade etmek için kendi içimizde de zamana ihtiyacımız var. İleriye nasıl gideceğimizi düşünmemiz gerek" dedi.

Önümüzdeki günlerde teknik direktör Eusebio Di Francesco'yla bir araya geleceklerini ifade eden Sassuolo genel direktörü, "Özellikle yöneticiler olarak teknik ekiple yüzleşmemiz gerek. Böylece nasıl devam edeceğimize dair kendi kararımızı verebiliriz. Önümüzde durumu sorgulamak için uzun birkaç gün var. Sonrasında sakin bir şekilde karar vereceğiz" şeklinde konuştu.

Bu açıklamaların teknik direktör Di Francesco'nun görevde kalma şansını azaltıp azaltmayacağına dair bir soruyu da cevaplayan Bonato, "Bunu size şu anda söyleyemem. Kesinlikle şu anda zor bir dönemden geöiyoruz. Son altı maçın beşini kaybettik. Buradan dönmek için bir şeyler yapmamız gerekiyor, bu kesin" diyerek dedikoduları da kısmen doğrulamış oldu.

Bir süredir yeri sallantıda olan Eusebio Di Francesco'nun görevden alınması durumunda yerine geçebilecek isimler arasında Serse Cosmi ve Franco Colomba'yla birlikte eski Roma ve Pescara teknik direktörü Zdenek Zeman bulunuyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Sassuolo'da Kriz Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement