Şehit Asker Şırnak'ta Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Şehit Asker Şırnak'ta Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Şehit Asker Şırnak\'ta Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Cudi Dağı'nda yürütülen Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi operasyonu kapsamında, 20 Mart'ta yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Jandarma Sözleşmeli Uzman Onbaşı Ramazan Teymur'un naaşı, son yolculuğuna uğurlandı.

26.03.2019 18:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Cudi Dağı'nda yürütülen Şehit Jandarma Yüzbaşı Yunus Çelebi operasyonu kapsamında, 20 Mart'ta yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan Jandarma Sözleşmeli Uzman Onbaşı Ramazan Teymur'un naaşı, son yolculuğuna uğurlandı. Cudi Dağı eteklerinde, teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit olan Jandarma Sözleşmeli Uzman Onbaşı Ramazan Teymur için memleketinde tören düzenlendi. 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törene Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, 23'üncü Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal, Çakırsöğüt 1. Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Alper Sır, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, şehidin ailesi, korucular ve vatandaşlar katıldı. Şehidin naaşının katafalka konulup öz geçmişinin okunmasıyla başlayan tören, dua okunmasıyla sona erdi. Şehidin naaşı, Kasrik beldesine getirilerek, Hicret Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazının ardından şehidin naaşı baba evine getirilerek helallik istendi. Burada şehidin ailesi tabuta sarılıp gözyaşı döktü. Şehidin naaşı, daha sonra yapılan duaların ardından, törenle toprağa verildi. Şehidin mezarına toprak dökülürken, askeri maganda saygı atışı yaptı. Şehidin yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Defin işlemlerin ardından Şırnak Valisi Aktaş, Türk bayrağını öperek, şehit jandarma sözleşmeli uzman onbaşı Ramazan Teymur'un babası İbrahim Teymur'a teslim etti.

(İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Asker Şırnak'ta Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi - Son Dakika

  • Eskişehir'de Kullanılmayan Lojman ve Depolama Alanları Vatandaşları Endişelendiriyor
    11:33 Eskişehir'de Kullanılmayan Lojman ve Depolama Alanları Vatandaşları Endişelendiriyor

    Eskişehir Seyitgazi İlçe Belediyesine ait kullanılmayan lojman ve depolama alanlarının günlük yaşamı olumsuz etkilemesi nedeniyle vatandaşlar tepki gösterdi. İkiçeşme Mahallesi'nde bulunan bu alanlarda ölü köpek yavrularının bulunması ve kimliği belirsiz kişilerce kullanılması mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Vatandaşlar, boş binaların çocuklar için tehlike oluşturduğunu ve buraların yıkılıp yeni konutlar yapılmasını istediklerini belirtiyor.

  • Şişli'de silahla
    11:31 Şişli'de silahla "ağabeyimize yanlış yaptın" kavgası kamerada: Silahla 4 yerinden vuruldu

    İstanbul Şişli'de aralarındaki husumeti çözmek için bir araya gelen grup, tartıştıkları diğer grubu "ağabeyimize yanlış yaptınız" diyerek darbetti. Darbedilen grup silahlanıp yaklaşık 1 saat sonra kendilerine saldıran gruba ateş açtı. Silahlı kavga anları kameralara yansırken, olayda 1'i silahla 2 kişi yaralandı. Polis olaya karışan 2 şahsı yakaladı.

  • CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, projelerini anlattı
    11:31 CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, projelerini anlattı

    CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Tamer Mandalinci, ilçedeki bir otelde düzenlenen proje tanıtımında, halkçı ve yeni nesil belediyecilik anlayışıyla Türkiye'ye örnek olmayı hedeflediklerini belirtti. Mandalinci, su, trafik, altyapı, yaşam parkları, sosyal ve spor tesislerine kadar projelerini tek tek anlattı. Ayrıca, su sorununun çözümüne yönelik olarak Ekinambarı bölgesinde kaynaktan suyun arıtılarak Mumcular Barajı'na verilmesi ve Turgutreis bölgesinde denizden su arıtma tesisi kurulması gibi önlemler alacaklarını söyledi.

  • Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı
    11:30 Otomobil, durakta bekleyenlerin arasına daldı: 3 ölü, 6 yaralı

    Konya'da kontrolden çıkan bir otomobil, otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi yaralandı. Kaza sonucunda durakta bekleyenler yol kenarına savruldu. Yaralılar tedavi altına alındı ve polis olay yerinde incelemelerde bulunuyor.

  • Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu
    11:29 Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde öğrencilerle buluştu

    Aydın Ayaydın, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'nde düzenlenen 'Gençlik Buluşması'nda öğrencilerle bir araya geldi. Ayaydın, öğrencilere yönelik projelerini anlattı ve seçildiği takdirde Muğla'da yapacaklarından bahsetti. Üniversite öğrencilerinin yaşamını kolaylaştırmak için hafif raylı sistem, ücretsiz ulaşım, yemek desteği, ücretsiz internet gibi projeleri olduğunu belirtti. Ayrıca, sosyal ve kültürel etkinliklere ücretsiz taşıma sağlayacaklarını ve barınma sorununu çözeceklerini ifade etti.

  • Antalya'da Halter Salonuna Dönüştürülen Okul Deposundan Madalyalarla Döndüler
    11:29 Antalya'da Halter Salonuna Dönüştürülen Okul Deposundan Madalyalarla Döndüler

    Antalya'da bir okulun deposunun spor salonuna dönüştürülmesiyle halterle tanışan öğrenciler, kısıtlı imkanlara rağmen Türkiye şampiyonasından madalyalarla döndü. Gülgün Nihat Ömür Ortaokulu'nun altındaki depo, gönüllü olarak halter eğitmenliği yapan Mustafa Otun tarafından halter salonuna dönüştürüldü. Öğrencilerden Hüsnücan Yılmaz Avrupa ikincisi, Beytullah İkne Türkiye şampiyonu, Mehmet Savga Türkiye şampiyonu ve Mesut Zorlu Türkiye üçüncüsü oldu. Öğrenciler, daha fazla destek alarak daha büyük başarılar elde etmek istediklerini belirtti.

  • Kayseri İkinci Amatör Küme'de 4. Hafta Maçları Tamamlandı
    11:29 Kayseri İkinci Amatör Küme'de 4. Hafta Maçları Tamamlandı

    Bu sezon üç ayrı grupta oynanan İkinci Amatör Küme'nin 4. haftasında toplam 13 karşılaşmada takımlar 68 kez gol sevinci yaşadı. Haftanın en gollü karşılaşması Büyük Toraman - Kayseri İdman Yurdu maçı oldu.

  • Beytüşşebap'ta şiddetli yağış nedeniyle okullar tatil edildi
    11:28 Beytüşşebap'ta şiddetli yağış nedeniyle okullar tatil edildi

    Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde iki gündür etkili olan sağanak yağış nedeniyle okullar tatil edildi. Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde dün akşamdan beri etkili olan yağmur Sağanak yağış nedeniyle dereler taştı, birçok okulda eğitimin akmasına neden oldu. Beytüşşebap Kaymakamlığı, ilçe genelinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim ve öğretime bir gün ara verdiklerini duyurdu.

  • İş Sanat, Cumhuriyetin 100. Yılı Sergisini Son Kez Ziyaretçileriyle Buluşturuyor
    11:28 İş Sanat, Cumhuriyetin 100. Yılı Sergisini Son Kez Ziyaretçileriyle Buluşturuyor

    İş Sanat, Cumhuriyetin 100'üncü Yılı vesilesiyle İstanbul Eminönü'ndeki Türkiye İş Bankası Müzesi'nde ve Ankara Ulus'taki İktisadi Bağımsızlık Müzesi'nde açtığı 'Yaşasın Cumhuriyet! Atatürk Döneminde İktisadi Bağımsızlığın İlk Adımları' sergisi Mart ayında son kez ziyaretçileriyle buluşuyor. Sergi, açıldığı günden bugüne kadar 510 binden fazla ziyaretçiyi ağırladı ve ücretsiz olarak ziyaret edilebilir.

  • Samsun'da Kumar Operasyonu: 12 Kişi Yakalandı
    11:28 Samsun'da Kumar Operasyonu: 12 Kişi Yakalandı

    Samsun'un Atakum ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda, kumar oynayan toplam 12 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarda, kumar oynayan kişilere idari para cezası verilirken iş yeri sorumluları hakkında adli işlem başlatıldı.


Advertisement