Şehit Dinçer Ersoy İçin Mevlid-İ Şerif Okundu - Son Dakika
Yerel

Şehit Dinçer Ersoy İçin Mevlid-İ Şerif Okundu

Şehit Dinçer Ersoy İçin Mevlid-İ Şerif Okundu

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy'un 40. şehadet gününde Çerkezköy Hacı Fahri Zümbül Cami'nde Mevlid-i Şerif okutuldu.

24.12.2012 10:27  Güncelleme: 10:31

Siirt Pervari İlçesi kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy'un 40'ncı şehadet gününde Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Hacı Fahri Zümbül Cami'nde Mevlid-i Şerif okutuldu

Şehit Ersoy'un babası Mustafa Ersoy ve annesi Hatun Nilüfer Ersoy'un da hazır bulunduğu mevlid programına Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdeler, Merkez Komutanı Piyade Binbaşı Memduh Ceylan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Rüştü Eryılmaz, İlçe Müftüsü Bayram Şahin, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş, Çerkezköy Muhtarlar Derneği Başkanı Şükrü Dumanlar ve çok sayıda Çerkezköylü ile Ersoy Ailesi'nin yakınları katıldı.

Mevlit-i Şerif programı Müftü Bayram Şahin ile din görevlileri İsmail Bütün, Hakkı Öztürk, İdris Akkaya, Hakkı Öztürk, Mehmet Tanrıkulu ve Abdullah Karacan tarafından icra edildi.

24.12.2012 10: 00: 52

TSI

NNNN - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şehit Dinçer Ersoy İçin Mevlid-İ Şerif Okundu - Son Dakika


Advertisement