Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı

Beyoğlu'nda, göreve giderken geçirdiği trafik kazasında şehit olan motorize ekiplerde görevli Mehmet Ali Uğur (27), memleketi Burdur'da toprağa verildi.

22.11.2013 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beyoğlu'nda, göreve giderken geçirdiği trafik kazasında şehit olan motorize ekiplerde görevli Mehmet Ali Uğur (27), memleketi Burdur'da toprağa verildi. Görev şehidi Mehmet Ali Uğur'un cenazesi kaldırıldığı Burdur Devlet Hastanesi morgundan tören mangası eşliğinde alındı.

Uğur'un cenazesi önce Kışla Mahallesi'ndeki dede ocağına tören mangasının omuzlarında getirildi.Şehidin babası Ali Uğur, kardeşleri Ahmet, Bircan ve Şakir Uğur tabuta sarılarak gözyaşı dökerken, anne Şenay Uğur sinir krizi geçirerek bayıldı. Okunan dua sonrası cenaze Kışla Mahallesi Camii'ne götürüldü.

Kışla Mahallesi Camii'nde düzenlenen cenaze törenine Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Garnizon Komutanı Sayit Koca başta olmak üzere Burdur protokolü ve vatandaşlar katıldı. Cuma namazından sonra düzenlenen törende konuşan İl Emniyet Müdürü Abdulkerim Polat, şehit ailesine sabır ve başsağlığı diledi. Burdur Müftüsü Halil Artan'ın cenaze namazını kıldırmasından sonra Uğur, vasiyeti gereği Kışla Mahallesi mezarlığına defnedildi.

DEDESİNİN YANINA GÖMÜLMEK İSTEMİŞ

Beyoğlu'nda göreve giderken geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan motorize ekiplerde görevli Mehmet Ali Uğur, polis memuru olarak göreve başladıktan sonra dedesi İbrahim Şenel'i ziyaretinde dedesine "Ben polis oldum, şehit olup senin yanına gömülmek istiyorum" dediği öğrenildi.

KAZA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Motorize ekiplerinde görevli polis Mehmet Ali Uğur, dün akşam Beyoğlu Tarlabaşı Bulvarı'nda ekip arkadaşı Altan Yücel ile motosikletle göreve giderken trafik kazası geçirdi. Önlerine çıkan bir otomobile çarpmamak için manevra yapan Uğur, motosikletiyle yol kenarındaki direğe çarptı. Devrilen motosikletten savrulan polis memurlarından Mehmet Ali Uğur şehit olurken, Altan Yücel yaralı olarak Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. - BURDUR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Şehit Polis Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika


Advertisement