Şehitler İçin Mevlit - Bilecik - Son Dakika
Güncel

Şehitler İçin Mevlit - Bilecik

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şeyh Edebali Türbesi Orhan Gazi Camisinde mevlit okunması Lütfü Akyüz'ün konuşması İkramından görüntüler Bilecik Erzurumlular, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından, şehitler için mevlit okutuldu.

12.03.2016 20:02

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şeyh Edebali Türbesi

Orhan Gazi Camisinde mevlit okunması

Lütfü Akyüz'ün konuşması

İkramından görüntüler

Bilecik Erzurumlular, Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından, şehitler için mevlit okutuldu.

Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesinde bulunan Orhan Gazi camisindeki mevlite Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkan Yardımcısı Nihat Can, İl Müftüsü Necati Akkuş, AK Parti İl Başkanı Kadir Bayrak ve CHP İl Başkanı Metin Yaşar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Dernek Başkanı Lütfü Akyüz, etkinliğin ardından yaptığı açıklamada, Erzurum'un kuruluş yıl dönümünü nedeniyle her yıl şenlik düzenlediklerini ancak bu yıl ülkenin içinde bulunduğu durumu göz önünde bulundurarak düzenlediklerini belirterek, "Ülkemiz zor bir dönemden geçiyor. Bizler, Bilecikliler, Erzurumlular ve Türkiye olarak devletimizin, milletimizin emrindeyiz. 16 devlet kurmuş bir neslin evlatları olarak bu bayrak inmeyecek ve ezan dinmeyecek" ifadesinde bulundu.

Mevlitin ardından davetlilere pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

Şehitler İçin Mevlit - Bilecik
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Şehitler İçin Mevlit - Bilecik - Son Dakika


Advertisement