'Şehr-i Ramazan'a Uğur Işılak İmzası - Son Dakika
Güncel

'Şehr-i Ramazan'a Uğur Işılak İmzası

\'Şehr-i Ramazan\'a Uğur Işılak İmzası

'Şehr-i Ramazan' programında sahneye çıkan usta sanatçı Uğur Işılak, en güzel eserlerini Bursa'da hayranları için seslendirdi.

19.06.2017 16:35  Güncelleme: 16:36

Bursa'da gerçekleştirilen 'Şehr-i Ramazan' etkinlikleri, birbirinden değerli isimlerin katıldığı özel programlarla vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor. 'Şehr-i Ramazan'da sahneye çıkan usta sanatçı Uğur Işılak, en güzel eserlerini hayranları için seslendirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür Turizm Dairesi Başkanlığı ve Kültür A.Ş. tarafından düzenlenen 'Şehr-i Ramazan' etkinlikleri, 11 ayın sultanı Ramazan'ın coşkusunu yaşatmaya devam ediyor. Merinos Parkı'nda kurulan açık namazgâhta kılınan teravih namazlarının ardından vatandaşlar, 'Karagöz ve Hacivat' ile 'Kavuklu ve Kıvırcık' gösterilerini ilgiyle izledi. Merinos'ta sahneye çıkan 'Bolu Enderun Topluluğu' ise 'Medet Ya Resullah', 'İlahi Nedir Bu Aşk' ve 'Seni Görmeyen Gözü Neyleyim' adlı ilahileri söyledi.

GÖNÜLLERİ FETHETTİ

'Şehr-i Ramazan' programı kapsamında Bursa'da sevenlerinin karşısına çıkan usta sanatçı Uğur Işılak, etkinliklere adeta imzasını attı. Ünlü sanatçı, seslendirdiği eserlerle dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Işılak, vatan sevgisini halka derin bir şekilde yansıtan 'Bayrağı Elden Bırakma', 'Gelsen de Bir Gelmesen de' ve 'Haydi Anadolu' eserlerini seslendirirken hayranları da kendisine eşlik etti. Işılak, Bursa'da konser vermenin kendisini çok sevindirdiğini sözlerine eklerken, programa emeği geçen Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Şehr-i Ramazan'a Uğur Işılak İmzası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement