Selçuk Balcı Sakarya'da Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Selçuk Balcı Sakarya'da Hayranlarını Coşturdu

Selçuk Balcı Sakarya\'da Hayranlarını Coşturdu

Karadeniz Müziğinin güçlü sesi Selçuk Balcı, ilk kez konser verdiği Sakarya'da sevenleriyle buluştu.

31.12.2013 12:25  Güncelleme: 12:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karadeniz Müziği'nin güçlü sesi Selçuk Balcı, ilk kez konser verdiği Sakarya'da sevenleriyle buluştu.

Kemençe aşkıyla

Rize'nin Çayeli ilçesinde 4 Temmuz 1988'de dünyaya gelen ve her müzisyen gibi müziğe ilgi duymaya çocuklukta başlayan Selçuk Balcı, müzikle, kemençeye olan hayranlığı ile Karadeniz'den uzak kalınca tanışmış ve lise yıllarında eline aldığı kemençeyi hiç düşürmemiş. Beste yapmayı, şarkı-türkü söylemeyi ve söylerken kendi sesine kemençe ile eşlik etmeyi tercih eden Balcı, 2011 yılının Temmuz ayının sonunda da "Patika" adlı albümüyle sevenleriyle buluşmuştu.

Selçuk Balcı farkı

Türkiye ve yurt dışında konserler veren "Deniz Üstünde Fener" şarkısıyla internette tıklanma rekorları kıran ve Tvdeki "Benim İçin Üzülme" dizisinin müzikleriyle büyük beğeni yakalamış Karadeniz Müziği'nin güçlü sesi başarılı müzisyen Selçuk Balcı, 5Nokta4'ün organizasyonuyla ilk kez konser verdiği AFA Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu.

Yusuf Çelik ile birlikte de düet

Kemençe performansı ve ekibiyle hayranlarına muhteşem bir konser sunan Selçuk Balcı, salonu tıklım tıklım dolduran sevenlerine, güzel bir gece yaşattı. Ünlü Sanatçı Selçuk Balcı gecede ayrıca, yakın müzisyen dostu olan ve yeni albümünün klibi olan "Karadeniz Sevdası"nı çeken klibini Yusuf Çelik ile birlikte de düet yaparak, geceye ayrı bir renk kattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selçuk Balcı Sakarya'da Hayranlarını Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement