Selçuk: İlk Defa Bu Kadar Çok Seyirci Önüne Çıktık - Son Dakika
Spor

Selçuk: İlk Defa Bu Kadar Çok Seyirci Önüne Çıktık

Selçuk: İlk Defa Bu Kadar Çok Seyirci Önüne Çıktık

Sarı lacivertli futbolcular, Trabzonspor derbisinde tribünleri dolduran onbinlerce taraftara teşekkürlerini yolladı.

07.02.2015 23:48

Pazar gecesi Trabzonspor karşısında alınan beraberlik sonrası Fenerbahçe'de Portekizli savunmacı Bruno Alves, maçtan çok taraftarların stadı doldurmasına değindi.

Taraftarların desteğinin kendileri için en büyük silah olduğunu belirten Alves, maçtan sonra verdiği demeçte, "Bu akşam herşeyden önce taraftarlarımıza teşekkür ederim. Onların stadımızda olması herşeyi farklı kılıyor." ifadelerini kullandı.

Maçla ilgili görüşlerini ise, "Maçın sonuna kadar golü aradık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Rakip kalede pozisyona da girdik. Rakibimize neredeyse hiç pozisyon vermediğimizi düşünüyorum. Fenerbahçe her zaman galibiyeti ister ancak karşımızda iyi bir takım vardı bu akşam. Bu maçı geride bırakacağız ve ligin sonuna kadar iyi çalışıp şampiyon olmak istiyoruz." şeklinde dile getirdi.SELÇUK: "BİR SERİMİZ VARDI AMA..."

Takım arkadaşı gibi taraftarlara değinerek başlayan Selçuk Şahin, "Birçok pozisyona girdik ancak topu çizgiden içeri atamadık. Çok iyi oynadık ancak tek eksik goldü. Maç sonuna kadar bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ederiz. Bir serimiz vardı ve bozuldu ancak uzun lig maratonunda böyle şeyler olabiliyor." dedi.

Taraftarların büyük bir itici güç olduğunu belirterek, "Atmosferle daha saldırgan bir oyun oynamaya çalıştık. Zaman zaman acele ettiğimizi düşünüyorum. Son haftalardaki sakin oyunumuzun dışına çıktık. Birkaç pozisyonda sakin kalabilseydik golü bulabilirdik. Bu sonuç bizi yolumuzdan çevirecek bir sonuç değil." şeklinde konuştu.

Stadın her maç dolu olmasını temenni ederek, "İlk defa bu kadar çok seyirci önünde maça çıktık. Biz her zaman bu atmosferde oynamayı istiyoruz. Maçın genelinde destek vardı ve golü bulamadığımız için özür diliyoruz." açıklamalarında bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Selçuk: İlk Defa Bu Kadar Çok Seyirci Önüne Çıktık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement