Selefiler ile Menzilciler sokak ortasında çatıştı! - Son Dakika
Güncel

Selefiler ile Menzilciler sokak ortasında çatıştı!

İzmir'de faaliyet gösteren Selefi Ebu Haris lakaplı vaizin müritleri ile Menzil tarikatı mensupları arasında silahlı kavga çıktı. Ebu Haris lakaplı vaiz, Menzilcilerin üzerine ateş ederken görüntülendi.

05.08.2019 23:19  Güncelleme: 23:32

İzmir'de tarikatlar birbirine girdi, silahlar çekildi.

Vasat Kitabevi isimli Youtube kanalında dini içerikli programlar yapan Selefi Ebu Haris lakaplı vaizin müritleriyle, Menzil tarikatı mensupları karşı karşıya geldi. İddialara göre Ebu Haris sohbetlerinde Menzil tarikatını "Şirk içinde olmakla" suçluyordu.

Geçtiğimiz gün Menzil tarikatının İzmir'de ileri gelen isimlerden biri, Ebu Haris'in yakın çevresine Instagram üzerinden tehdit ve hakaretler savurduğu öne sürüldü. Bunun üzerine Ebu Haris ve müritleri ile Menzil tarikatı mensupları sokak ortasında birbirine girdi. Ortaya çıkan görüntülerde Ebu Haris lakaplı vaiz, Menzilcilerin üzerine silahıyla ateş ettiği gözüktü.

Selefiler ile Menzilciler sokak ortasında çatıştı!

Son Dakika Güncel Selefiler ile Menzilciler sokak ortasında çatıştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (257)

  • Atilla : Bütün tarikatlar medreseler dinciler teröristtir 41 117 Yanıtla
    Abartma : Bende sevmem ama her sevmediğimize terörist diyemeyiz 57 4 Anti Atilla: Asıl terörist sensin. Embesil. 36 16 Islam: Din baska tarikat baska...biri ALLAHA ibadet ediyor digeri seyhine.... 27 19 Trbz10 : Bazıları cahil cahil konuşuyor Tarikatlarda Allah'ın dini öğretilr. Siyaset yapılmaz. Siz de gitseniz yüce dinimizi kuran okumayı öğrenseniz belki kurtuluşa ererdiniz. 0 0 Mucahit: Allah senin kökünü kurutsun melun herif. Ne cesaretle dindarlara lf atarsın. Allah senin cezanı verecek! 0 0
  • Mert: Rotamız Kur'an-ı Kerim, yolumuz Peygamber Efendimizin yoludur. Şeyhle müritle işimiz yoktur. Dinimize en çok zarar verenler de bunlardır. Zaten azıcık kurcalasınlar rant kavgası çıkar altından. 113 17 Yanıtla
  • zokacı: hepsini atın içeri 12 51 Yanıtla
  • Yeter : Hiçbir cemaat tarikat ve suriyeli istemiyoruzzzz Allah peygamber kuran yeter bize 22 28 Yanıtla
    Kara murad : Sen ne anlarsın dinden islamdan..... 5 vakit namaz kıldığın şüpheli ......... 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement