Selmanoğlu'ndan, Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Selmanoğlu'ndan, Öztürk'e Ziyaret

Selmanoğlu\'ndan, Öztürk\'e Ziyaret

"Elazığ OSB bölgesi şehrimiz için önem arz ediyor"

30.01.2012 17:44

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, geçtiğimiz gün yapılan Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimi sonrası güven tazeleyen, İşadamı Suat Öztürk'e bir nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Başkan Selmanoğlu'na Başkan Vekili Atik Birici ve Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu'da eşlik ederken, İş adamı Suat Öztürk'ü makamında ziyaret eden Başkan Selmanoğlu bir süre Öztürk ile sohbet etti ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyarette ilk olarak söz alan ve Elazığ Organize Sanayi Bölgesinin şehrimizin için son derece önemli olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, geçtiğimiz gün yapılan Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı seçimi sonrası güven tazeleyen, İşadamı Suat Öztürk'ün Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı döneminde de başarılı çalışmalara imza attığını belirterek açıklamasına şöyle devam etti:

"Organize Sanayi Bölgesi şehrimiz için son derece önem arz eden ve şehrin kalbi sayılan bir yer. Suat bey'de burada güzel işlere imza atıyor ve atmaya da devam edecek. Elazığ Belediyesi olarak bizlerde bu güzel çalışmalarda kendisine destek olmaya devam edeceğiz. Kendisini bir kez daha tebrik ediyor ve başarılar diliyorum." Dedi.

Başkan Selmanoğlu'nun ardından söz alan Elazığ Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Suat Öztürk ise ziyaretlerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun şahsında Başkan Vekili Atik Birici ve Özel Kalem Müdürü Akın Şatıroğlu'na teşekkür ederek açıklamasına şöyle devam etti:

"Başkan beyinde ifade ettiği gibi organize sanayi bölgesi Elazığ için son derece önem arz ediyor ancak bugüne kadar tanıtım noktasında bazı eksiklikler olmuş. 2 yıl içerisinde bizler bu konuda önemli mesafeler kat ettik ve burayı tanıtmaya çalıştık. Bunu gerek kendi bütçemiz ve gerekse bakanlığımızın bütçesini kullanarak gerçekleştirdik. 10 yılda yapılmayanı, 2 yılda yaptık diyebilirim. 1.2.ve 3 etapta güzel işler yapıp alt yapı ve diğer eksiklikleri giderdik şimdide 4.etap için çalışmalarımız devam ediyor. Sadece bugünü değil geleceği de düşünerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bugünde bizleri ziyaret eden Sayın Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Selmanoğlu'ndan, Öztürk'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement