Senai Demirci 'Cehennemde Bir Gün'ü Yazdı - Son Dakika
Güncel

Senai Demirci 'Cehennemde Bir Gün'ü Yazdı

Senai Demirci \'Cehennemde Bir Gün\'ü Yazdı

Yazar Senai Demirci’nin yeni eseri Cehennemde Bir Gün Lore Kitap’dan çıktı.

30.06.2015 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yazar Senai Demirci'nin yeni eseri Cehennemde Bir Gün Lore Kitap'dan çıktı.

Kendine bir soru sorduğunu ve kendine kızarak ağzından bu cümlenin çıktığını ifade eden yazar Demirci, "Cehenneme Kadar Yolum Var Ey Senai 'zira özellikle Ramazan ayında tefekkür sıkça yapılmalı kanaatindeyim' dedim ve sayfalar üzerine cehenneme dair cümlelerin inşası gerçekleşti" ifadelerini kullandı.

Demirci, bunun akabinde yayın yönetmeninin arayıp "Cehennemde Bir Gün" diye bir kitap yazar mısın?" dediğini belirterek "Çok şaşırdım ve 'zaten yazmaya başladım' dedim bu şekilde kitabımızın oluşumu gerçekleşmiş oldu" dedi.

Senai Demirci, yeni çıkardığı Cehennemde Bir Gün kitabı için şöyle konuştu: "kendime çok sordum gerçekten Cehennemi fark ettin mi diye? Ben biliyorum ki gerçekten cehennemi tanısam ve fark etsem Senai bu Senai olmayacak. Cehennem herkesin korktuğu bir cümle. Cehenneme dair korkularımı dile getirmekten korkarak kaleme aldım bu kitabı ve kendi cehennemimden seyrederek yazdım Cehennemde Bir Gün'ü"

Senai Demirci, kitabının bir sayfasında şöyle diyor: "Allah seni cehenneme atmayacak. Kimseyi de atmadı zaten. Ateş yok ki cehennemde! Ateşini sen götürüyorsun yanında." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Senai Demirci 'Cehennemde Bir Gün'ü Yazdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement