Şener, Kanaltürk'te Ordu Turizmini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Şener, Kanaltürk'te Ordu Turizmini Anlattı

Şener, Kanaltürk\'te Ordu Turizmini Anlattı

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Kanaltürk'te yayınlanan Dolu Dolu Ramazan adlı programın Ordu'da konuğu oldu.

22.07.2013 10:27

Boztepe'de canlı olarak yayınlanan Mert Savaş'ın sunuculuğunu yaptığı programda Milletvekili Şener, Ordu turizminde gelinen noktayı anlattı.

Şener, Ordu turizmine büyük katkı sağlayacak olan Havaalanı pistinin bir kısmının tamamlandığını söyleyerek, "Bu Türkiye adına çok omur ve gurur verici bir çalışma. Turizmciler veya normal yatırımcılara buyurun ilimize yatırım yapın dediğimiz de bize "Havaalanına uzaklığı ne kadar yatırım yapacağımızın yerin' diye cevap alıyoruz. Eğer 1 saatin üstünde zaman dilimi söylerseniz 'Kusura bakmayın' diyorlar. Önümüzdeki yıl Ordu ve Giresun bu havaalanından uçacak. Havaalanının temelinin atılması ile birlikte yatırımlar gelmeye başladı. Sadece geçen yıl 3 tane 5 yıldızlı otel açılışı gerçekleştirdik. 2 tane inşaatı sürüyor. Turizm Bakanlığımızın öncülüğünde ama Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile yayla yollarını birbirine bağlamak sureti ile yeşil yol projesini başlattık. Salıpazarından başlayarak Sarp'a kadar Karadeniz'in yaylalarını birbirine bağlayan bir yol geçecek. Paralel yolumuz sadece Sahil yolu varken şimdi bu içerdeki yol ile sayı 2'ye çıkacak."dedi.

Havaalanının Ordu turizmini uçuracağını ifade eden Şener, "Bir hayali gerçekleştirmenin yanında ilimize büyük katkı sağlayacak olması bizleri mutlu ediyor."diye konuştu.

Programa katılan Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkçı, Yokuşdibi Belediye Başkanı Yener Kaya ve Erçallar Fındık Sahibi İsmet Erçal'da yöresel ürünler hakkında bilgi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Şener, Kanaltürk'te Ordu Turizmini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement