Sere Serpe Yatan Turist Çiftle Süpürgeli İletişim - Son Dakika
Güncel

Sere Serpe Yatan Turist Çiftle Süpürgeli İletişim

Sere Serpe Yatan Turist Çiftle Süpürgeli İletişim

İstanbul'u Kasıp Kavuran Sıcaklar Yüzünden Gün Ortasında Zorunlu Mola Veren Turist Çift, Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'nın Çevresindeki Parkta Bir Ağacın Gölgesine Sığındı.

07.08.2007 02:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul’u kasıp kavuran sıcaklar yüzünden gün ortasında zorunlu mola veren turist çift, Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı’nın çevresindeki parkta bir ağacın gölgesine sığındı.

Çift, sıcağın etkisiyle çimenlerin üzerine sere serpe uzandı. Kadının yürürken fazla sorun yaratmayan mini eteği, Taksim’in orta yerinde uzanıp yatmaya pek elverişli değildi. Ama hava da öyle sıcaktı ki, bunu düşünecek halleri bile yoktu. Bunaltıcı hava, çevreden geçenlerin tepkilerini de köreltmiş olacak ki, genellikle böyle "durum"larda kendiliğinden oluşan seyirci kitlesi, çiftin çevresinde oluşmadı. Koca Taksim Meydanı’nda onları tek fark eden, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü görevlilerinden biri oldu. Elinde süpürgesiyle turist çiftin yanına yaklaşıp uyardı. "Kalkın, buralarda böyle yatılmaz" dedi. Ama arada "genel adap ve muaşeret" sorununun yanında, bir de "dil" problemi vardı. Turist çift de "durum"un uygunsuzluğunu "anlama" konusunda hiçbir çaba sarf etmiyordu. Temizlik işçisi, "sözlü iletişim" yollarını tükenince, "fiziki iletişim"i denedi, süpürgesinin sopasıyla çifti dürtüklemeye başladı. Ama sonunda dürtükleye dürtükleye derdini anlatmayı başardı turistlere; yanlış yerde yanlış pozisyonda bulunduklarını. İstanbul yorgunu iki turist, süpürge sopası uyarısıyla ikna olup parkı terk ettiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sere Serpe Yatan Turist Çiftle Süpürgeli İletişim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement