Serel Yereli İsyan Etti: Neden Hepsi Türk? - Son Dakika
Magazin

Serel Yereli İsyan Etti: Neden Hepsi Türk?

Cesur sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren, bir süre önce İngiltere'ye giderek burada müzik eğitimi almaya başlayan Serel Yereli, hakkında yapılan eleştirilere cevap verdi. Yereli, "Neden bir yere varamayacağımı söyleyenlerin hepsi Türk acaba?" dedi.

05.11.2018 20:26  Güncelleme: 12:15

Oyunculukla başlayan kariyerinde müziğe yönelten Serel Yereli, eğitim almak üzere geçtiğimiz aylarda İngiltere'ye gitmişti. Burada katıldığı etkinliklere dair paylaşımlarda bulunan Yereli, sosyal medya hesabından bir takipçisinin kariyer seçimi hakkında yaptığı paylaşıma tepki gösterdi.

Serel Yereli İsyan Etti: Neden Hepsi Türk?

"HEPSİ NEDEN TÜRK ACABA"

İngiltere'de başarı elde edemeyeceği yönündeki mesajların Türk takipçilerinden geldiğini belirten Yereli, bu tarz insanların kendisinden uzak durmasını istedi. 22 yaşındaki oyuncu, "Neden bir yere varamayacağımı söyleyenlerin hepsi Türk acaba? Bu birbirimizi aşağı çekme çabası neden? Çok iyi gidiyorum güzel kardeşim. Allah aşkına negatif enerjini ve aşağılık komplekslerini benden uzak tutsun sen ve sen gibiler. Bıktım" ifadelerini kullandı.

Serel Yereli İsyan Etti: Neden Hepsi Türk?

"OYUNCULUĞU BIRAKTIM" DEMİŞTİ

Dizinin zengin ama mutsuz kızını başarıyla canlandıran Serel Yereli, bu dizi ekrana veda ettikten sonra bavulunu toplayıp yurtdışına gitmişti. Öyle ki oyunculuğu bıraktığını da bir gün tesadüfen kendisini görüntüleyen paparazziler aracılığıyla duyurmuştu. Nişantaşı'nda arkadaşlarıyla birlikte görüntülenen Serel Yereli "Artık beni çekmenize gerek yok. Oyunculuğu bıraktım" demişti.

Serel Yereli İsyan Etti: Neden Hepsi Türk?
Serel Yereli İsyan Etti: Neden Hepsi Türk?
Serel Yereli İsyan Etti: Neden Hepsi Türk?
Serel Yereli İsyan Etti: Neden Hepsi Türk?

Son Dakika Magazin Serel Yereli İsyan Etti: Neden Hepsi Türk? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • Kzk: Çünkü biz maldan iyi anlarız 50 3 Yanıtla
    sadsd: iyi dedin kral 10 0 Burakk: Number one 6 0 İsmail bilir: Başka söze gerek yok nokta 3 0
  • Yusuf: Türklerinde ilkel cahil Suriyeliden farkı kalmadı sen takma. 3 19 Yanıtla
  • Fadimana: Türk oldugun icin olmasin ..yoksa sen Türk ve Müslüman degilmisin Müslüman olmasanda adet görenek baban amcan filan yokmu 18 2 Yanıtla
    Cevap: Güzel bir " CEVAP " -:)-:)!!!!!!! Utanma Duygusu Olmayan birine , Alın DAMARI da YOKTUR !!! 3 0 beyinbedava: yani haberden bunumu çıkardın ? way be ne dahisin değiştirin bu kafayı 1 1 muro: türk ve müslüman olunca üstün ırk ve akıllımı oluyoruz. başkası özellikle batılılar aptalmı bunumu anlamalıyız yorumdan. yaşadıgımız süreçler gördügümüz örnekler böyle görünmüyor. 1 0 sadsd: beyin bedava annen çıklak gezinse karşımda ne hissederdin 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement