Sergen Yalçın, Acun Ilıcalı'ya seslendi: Acun, kanalı aç herkes izlesin - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın, Acun Ilıcalı'ya seslendi: Acun, kanalı aç herkes izlesin

Borussia Dortmund maçı öncesi soruları cevaplayan Sergen Yalçın, EXXEN platformunda yayınlanacak maç için Acun Ilıcalı'ya seslenerek, "Exxen maçı tüm Türkiye'ye açabilir, Acun'dan rica etmek lazım herhalde, açsın kanalı, bütün ülke izlesin. Acun, kanalı aç, herkes izlesin, bir seferlik böyle bir şey yapabilirsin" ifadelerine yer verdi.

14.09.2021 16:50  Güncelleme: 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi perdesini yarın Vodafone Park'ta oynanacak Borussia Dortmund maçıyla açacak. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu EXXEN platformunda yayınlanacak maç öncesi Sergen Yalçın, Ilıcalı'ya sürpriz bir çağrıda bulundu.

"TV8'DEN TÜM HALKA VEREBİLİR"

Sergen Yalçın yaptığı açıklamada, "Exxen maçı tüm Türkiye'ye açabilir, Acun'dan rica etmek lazım herhalde, açsın kanalı, bütün ülke izlesin. Acun kanalı aç, herkes izlesin. Bir seferlik böyle bir şey yapabilirsin. TV8'den tüm halka verebilir" dedi.

Sergen Yalçın, Acun Ilıcalı\'ya seslendi: Acun, kanalı aç herkes izlesin

Son Dakika Spor Sergen Yalçın, Acun Ilıcalı'ya seslendi: Acun, kanalı aç herkes izlesin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Hüseyin Ermurat: Sende bir ay mayiş alma Sergen bey ya adam para harcıyor niye bedeva versin suç onda degil toplumda gidip üye olunuyor platform alıyor kimse birşey almasa otamatik olarak normal kanal alir 102 106 Yanıtla

Advertisement