Sergen Yalçın'dan çarpıcı hakem eleştirisi: Superman herhalde - Son Dakika
Spor

Sergen Yalçın'dan çarpıcı hakem eleştirisi: Superman herhalde

Süper Toto Süper Lig'in 40. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu ve zirve yarışında büyük yara aldı. Maç sonunda karşılaşmayı değerlendiren siyah-beyazlıların teknik direktörü Sergen Yalçın, karşılaşmanın yan hakemini eleştirdi. Yalçın, Galatasaray'ın golü öncesinde yaptığı itirazın sorulması üzerine, "Hakem kararı komedi. Trajedi. Kenardaki hakemin o topun çıkıp çıkmadığını görme ihtimali yok. 25 metreden bayrak kaldırıyor, öyle görmüş. Superman falan herhalde" dedi.

08.05.2021 23:36  Güncelleme: 23:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray karşısında 3 puan bırakan lider Beşiktaş, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluk yarışında yara aldı. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Sergen Yalçın, maçın hakemi Cüneyt Çakır'ı eleştirdi.

"BİZİM İÇİN İYİ BİR GECE OLMADI"

Karşılaşmayı yorumlayan Yalçın, "Oyun istediğimiz gibi olmadı. Yapılan basit pas hataları, savunmadaki hatalar... Oyunun tamamında, oyunsal anlamda çok bir şey ortaya koyamadık. Bizim için iyi bir gece olmadı. Futbolda bu tür sonuçlar olabiliyor. Sezonun bitmesine çok kısa bir zaman kaldı. Hemen Salı günü ve hafta sonu oynanacak maçlara odaklanmalıyız. Hataları değerlendireceğiz" dedi.

"BUNU GÖRME İHTİMALİN YOK"

Galatasaray'ın golü öncesi yan hakemin kararına itiraz ettiğinin hatırlatılması üzerine de Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, "O bir komedi. Trajedi. Kenardaki hakemin oradaki topun çıkıp çıkmadığını görme ihtimali yok. 25 metreden bayrak kaldırıyor. Kendisine dedik ki 'bunu görme ihtimalin yok'. O 'böyle gördüm' diyor, Süpermen herhalde. Cüneyt Hoca'nın ve yardımcı hakemini tebrik ediyorum. Güzel maç yönetti. Tebrikler. Değerli bir arkadaş. Hakeme bağlamak doğru değil ama ortada konuşulması gereken konular var. Sezon bittiğinde her şeyi konuşacağız. Şu anda zamanı değil."

Sergen Yalçın\'dan çarpıcı hakem eleştirisi: Superman herhalde

Son Dakika Spor Sergen Yalçın'dan çarpıcı hakem eleştirisi: Superman herhalde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Ne günler: Bir aut yüzünden bu kadar yaygara koparmana gerek yok, Fenerbahçenin kaç tane golünü iptal ettiler onlara bir bak. Sen gol attında vermediler mi? 6 5 Yanıtla
  • Ne günler: Avantadan aldığın maçlarda hiç sesin çıkmıyor hocaaaa. Sende az değilsin. 4 3 Yanıtla
  • Birisi: Beş kuruşluk top oynatmadın boş yapma sergoşş 4 2 Yanıtla
  • Ponçik: Adam haklı 3 1 Yanıtla
  • Huzur: Bahane hazir kornelimizi wrrseydi fark atardik gs ye muhaha zuhaha 3 0 Yanıtla
  • türkiye: BİR MAÇ SONRASI DA AĞLAMA BE ADAM... 1 1 Yanıtla
  • vatandaş: neyse bak işine sergen bu sene senden kimse şampiyonluk beklemiyordu ama madem buralara kadar getirdin son iki maçı alıp şampiyon ol bak işine çok konuşma 2 0 Yanıtla
  • beşiktaşlı: 1 hafta sonra yüzünüzü görecez sarı gelinler 3 gün daha sevin bakiyim 2 0 Yanıtla
  • Ali: AĞLAAAAA 1 0
  • Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak
    10:23 Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki 6. maçında Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Maç, Jean-Michel Geoffroy Spor Salonu'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Her iki takım da çeyrek finale çıkma şansını kaybetmiş durumda. Galatasaray Ekmas 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alırken, JDA Bourgogne Dijon ise bir galibiyet ve 4 yenilgiyle son sırada bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçı Fransa temsilcisi kazanmıştı. Alman ekipleri Telekom Baskets Bonn ve MHP Riesen ise çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.

  • İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor
    10:17 İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor

    Kahramanmaraş'ta Göksun İlçesi Ericek Mahallesi Müdürler İlkokulu öğrencileri, kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana bir survivor yarışması düzenledi. Öğrencilerin yarışması, televizyondaki Survivor yarışmasını aratmayacak kadar heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

  • VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti
    10:16 VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti

    VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin hayata geçirdiği 'Yarının Sultanları' projesinin ikinci ayağı Kırklareli'nde gerçekleşti. Guidetti, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda kız çocuklarına teorik ve pratik eğitim verdi. Proje, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi
    10:00 Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü'ne 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verildi

    Samsun AFAD İl Müdürlüğü, Vezirköprü Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde kurulan 'Orman Kurtarma Timi'ne (ORKUT) 'Depremde Hafif Arama Kurtarma Eğitimi' verdi. Eğitimde, arama kurtarma öncesi alınması gereken tedbirler, müdahale için gerekli araç gereç ve malzemelerin tanıtımı, kullanımı, planlama ve hareket, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri, afet sonrası yapılması gereken işlemler uygulamalı ve teorik olarak anlatıldı. Orman Kurtarma Timi, orman yangını, deprem ve sel gibi afet durumlarına karşı aldıkları eğitimlerle hazır hale getirildi.

  • Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı
    09:46 Aydın'da uyuşturucu operasyonunda 118 şüpheli yakalandı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonlar sonucunda uyuşturucu suçundan 118 şüpheli şahıs yakalanarak haklarında adli işlem yapıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışmaları devam ediyor.

  • Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak
    09:38 Efeler Belediye Başkanı Umurlu'da Çifte Açılış Yapacak

    Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Umurlu Mahallesi'nde hem halı sahayı hem de 7'nci Hanımevi'ni hizmete açacak.


Advertisement