Serkan Reçber Görevinden Ayrıldı - Son Dakika
Spor

Serkan Reçber Görevinden Ayrıldı

Beşiktaş’ta futbol planlama ve geliştirme direktörlüğü görevinde bulunan Serkan Reçber, sosyal medya hesabından bu görevden ayrıldığını açıkladı.

07.08.2018 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ta futbol planlama ve geliştirme direktörlüğü görevinde bulunan Serkan Reçber, sosyal medya hesabından bu görevden ayrıldığını açıkladı.

Beşiktaş'ta yakın zamanda futbol planlama ve geliştirme direktörlüğü görevine getirilen Serkan Reçber, yayınladığı mesajla görevinden ayrıldığını açıkladı. Reçber, mesajında şu ifadeleri kullandı: "Sevgili Beşiktaşlılar. Ülkemizin en köklü kulübü olan Beşiktaş Ailesi'nin bir üyesi olmanın haklı gururunu yaşıyorum. Kısa bir süre önce başladığım görevimde bu camiaya hizmet edebilmek adına elimden gelen tüm gayreti büyük bir keyifle gösterdim. Beşiktaş'ımızın geleceğe daha emin adımlarla ilerlemesi için oluşturulan futbol altyapı çalışmalarının bir parçası oldum. Geçirdiğim kısa sürede güzel işler yapmaya çalıştım. Büyük bir gururla sürdürdüğüm görevimden bugün itibariyle ayrılma kararı aldım. Başta başkanımız olmak üzere, bugüne kadar bana destek veren yöneticilere, teknik heyete, geleceğin futbolcu kartallarına ve siz büyük Beşiktaş taraftarına teşekkürlerimi sunuyorum." - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Serkan Reçber Görevinden Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement