Sevgilisi tarafından öldürülen Melisa Kalem'in cenazesini kimse almadı - Son Dakika
3.Sayfa

Sevgilisi tarafından öldürülen Melisa Kalem'in cenazesini kimse almadı

İzmir'de açık cezaevinden çıkan Şehmuz Selçuk, sevgilisi olduğu ileri sürülen 1 çocuk annesi Melisa Kalem'i pompalı tüfekle vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Melisa'nın öldüğünü duyan akrabaları sinir krizi geçirdi ama genç kadının cenazesini adli tıp kurumundan alan olmadı.

18.11.2019 20:57  Güncelleme: 21:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Buca ilçesinde, açık cezaevinden izinli olarak çıkan Şehmuz Selçuk (24), sevgilisi olduğu ileri sürülen 1 çocuk annesi Melisa Kalem'i (24) pompalı tüfekle öldürdü. Selçuk, daha sonra aynı silahla yaşamına son verdi. Melisa Kalem'in öldüğünü duyarak olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi ama genç kadının naaşını adli tıp kurumundan alan olmadı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında Karanfil Mahallesi 1108 Sokak'ta bulunan 8 katlı apartmanın 1'inci katındaki dairede meydana geldi. Açık cezaevinden izinli olarak çıkan Şehmuz Selçuk, sevgili olduğu iddia edilen 1 çocuk annesi Melisa Kalem'in yaşadığı eve gitti. Burada ikili arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken, Melisa Kalem kendini elektro şok cihazı ile korumaya çalıştı. Bu sırada Şehmuz Selçuk ise yanında getirdiği pompalı tüfekle Kalem'e ateş etti. Kalem, vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla kanlar içerisinde yere yığıldı. Selçuk, aynı tüfekle yaşamına son verdi.

Sevgilisi tarafından öldürülen Melisa Kalem'in cenazesini kimse almadı

Silah seslerini duyan apartman sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolünde, Kalem ve Selçuk'un olay yerinde hayatlarını kaybettiği belirlendi.

Öte yandan, Melisa Kalem'in ölüm haberini alarak adrese gelen yakınları ise apartmanın sinir krizi geçirdi. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemi aldığı apartmanda olay yeri ekipleri incelemelerde bulundu. Kalem ve Selçuk'un cansız bedenleri, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Sevgilisi tarafından öldürülen Melisa Kalem'in cenazesini kimse almadı

CENAZESİ ALINMADI

İzmir'in Buca ilçesinde, evinde, sevgilisi olduğu iddia edilen, açık cezaevinden izinli olarak çıkan Şehmuz Selçuk (24), tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülen ve otopsi işlemleri tamamlanan Melisa Kalem'in (24) cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alınmadı. 1 çocuk annesi Melisa Kalem'in yakınları, acı haberi almalarının ardından olay yerine gelip, sinir krizi geçirmişti.

Öte yandan, Şehmuz Selçuk'un cenazesi ise yakınları tarafından teslim alındı.

Sevgilisi tarafından öldürülen Melisa Kalem\'in cenazesini kimse almadı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Sevgilisi tarafından öldürülen Melisa Kalem'in cenazesini kimse almadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Deyvid Kemırın: Bu İzmir Türkiyede istanbuldan sonra en çok suç işlenen vilayet bence hep dikkatimi çekmiştir. 13 23 Yanıtla
    Egeli: O suç işleyenlere bir bak bakalım nereli Türkiyenin hangi illerinden gelenler 20 10 Spontane vergeçti: Niye dikkatini çekiyor.izmire özel ilgin ne.Bu sakatlıkla valimi olacaksın ne. 13 9 Gençler: Niye hemen savunmaya geçtiniz izmire sövmedik sadece suç artışından bahsettim. Vali mali yaptınız hemen. 7 9 Fatih: Adananin eline kimse su dokemez 10 4
  • andsmero: izmir gavur şehir.adam mapustan cıkıp nıye vurdu sizce siz cevabı bılıyorsunuz hadi gorusuruz 5 23 Yanıtla
    Ccc: İzmiri planlı bir şekilde doğu ve güneydoğudan göç aldırarak müslüman TÜRK şehrinden gavur şehrine döndürdüler bunuda yok laik demokratik insanların yaşadığı kimse kimseye karışmıyor diyerek burayı toplama şehir haline getirdiler İzmirde ege Li yerli insan yok gibi bir şey oldu göç ile gelen geri zekalılarda kendilerini izmirli zannediyor 11 1 Gercek : Gavur ise o zaman sahiplerine iade edelim 6 3
  • ferit: bir çocuk annesi ve sevgilisi var..cehennemde var. 12 7 Yanıtla
  • mehmet canpolat: Allah korkusu kalkınca , bunların olması artık çok normal . Hiçbir kanun insanı durduramaz. 12 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement