Sevginizi Anlatmanın Kaç Yolu Var? - Son Dakika
Güncel

Sevginizi Anlatmanın Kaç Yolu Var?

Sevginizi Anlatmanın Kaç Yolu Var?

Coccolat'ta Seni Seviyorum Demek İçin Binlerce Seçenek Var.

10.01.2011 14:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir demet çiçek mi vermek istersiniz aşkınıza, bu neden pastadan bir buket olmasın? Üstünde kır çiçekleri, tıpkı sevgilinizin sevdiği gibi. Ya da bu sene evlendikten sonra Sevgililer Günü'nü ilk kez kutlayacaksınız. Minik evinizde başbaşa olacağınız bir gece organize etmek istiyorsunuz. Düğünden sonra, daha evinizin keyfini bile çıkaramadınız. Hayallerinizdeki eve kavuşmanın mutluluğunu anlatmak istiyorsunuz ona hem de bu gün çok uygun, sizi en iyi ifade edecek ise minik evinizin pastadan bir kopyası. Bahçedeki çiçekleriniz, pembe panjurunuz bile var, tıpkı hayallerinizdeki gibi...

Eşinize hayallerindeki otomobili mi almak istiyorsunuz? Ama bütçenizin buna imkanı yok, çünkü o bir klasik. Hoş bir süprize ne dersiniz? Onun düşlerini süsleyen otomobil hem de en sevdiği lezzet olan çikolata ve fıstık ile buluşuyor. Bizce her detayı pastada incelikle işlenmiş bu otomobile bayılacak.

Kız arkadaşınıza küçük bir şaka yapmak istiyorsunuz. Kendisi her ne kadar inkar etse de biraz dağınık. Siz de bu günde onun yüzünde gülücükler açtıracak bir pasta düşünüyorsunuz. "Dağınık kız" pastası tam size göre... Baksanıza nasıl da elbiselerin arasında kaybolmuş. Bu kesin ona bir yerlerden tanıdık gelecek. Gece hazırlanırken odası tıpkı pastadaki gibi olmuyor mu?

Ayrıca Coccolat, birbirinden güzel kalp şeklinde pastalar ve kurabiyeler hazırlıyor, Sevgililer Günü'ne özel olarak.

Yaratıcılıkta sınır tanımayan Coccolat'ın butik pastalarının en önemli iki özelliği, model tercihinizi pastaların mimarı Elif Kolankaya ile birlikte yapabilmeniz ve Coccolat pastalarının benzerlerinden hemen ayırt edilen ince işçiliği. Coccolat'ta her istek sahibine özel tasarlanan ve hazırlanan pastalar için kutlama tarihinin 4 gün öncesinden sipariş alınıyor.

Hayallerimizi pastaya taşıyan, lezzetli tasarımlarıyla hayatımızı renklendiren Coccolat, Kızıltoprak'ta. Üstelik Coccolat'ın hazırladığı eşsiz lezzetteki tatlı ve tuzlu çeşitlerine ulaşılabiliyorsunuz.

Eğer siz de Sevgililer Günü'nü hayallerinizdeki tatla kutlamak istiyorsanız Kızıltoprak Coccolat'a uğrayın ya da www.coccolat.com' a tıklayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sevginizi Anlatmanın Kaç Yolu Var? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement