SGK, Bulanık'ta Bilgilendirme Toplantısı Yaptı - Son Dakika
Yerel

SGK, Bulanık'ta Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

SGK, Bulanık\'ta Bilgilendirme Toplantısı Yaptı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bulanık İlçe Müdürlüğü, kamu kurum amirleri, muhtar, işveren ve muhasebecilere yönelik bilgilendirme toplantısı yaptı.

30.01.2014 18:45  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toplantıda konuşan Muş SGK İl Müdürü Enver Özbek, Sosyal Güvenlik Reformu kararı ile yapılandırmaların devam ettiğini belirterek, sürekli değişimin yaşandığı sosyal güvenlikte, kamu kurum ve kuruluşlarını bilgilendirme toplantısını gerçekleştireceklerini söyledi.

Kurumların bilgilerini sağlıklı şekilde kendilerine ulaştırmaları ve kaliteli hizmet üretmelerine yardımcı olmak amacıyla toplantı yaptıklarını ifade eden Özbek, toplantılarda da kamu kurumlarının yükümlülükleri ve bu yükümlülükleri yerine getirirken yapmaları gerekenler, yükümlülükleri yerine getirmedikleri takdirde karşılaşacakları yaptırımlarla ilgili konulara değineceklerini belirtti.

Özbek, "Hiç kimsenin üzülmesini, zarar görmesini istemiyoruz. Bizim temel amacımız rehberlik görevini gerçekleştirmek. Bugün kamu kurumlarının bize bilgi akışını sağlaması, bizim yazdığımız yazılara cevap vermesi, ihaleli işleri bize zamanında bildirmeleri, bunlarla ilgili bilgileri bize intikal ettirmeleri çok önemli. Buradaki amaç vatandaşı mağdur etmeden kaliteli bir hizmet vermek" diye konuştu.

Toplantıya Bulanık SGK Müdürü İrfan Acar, Bulanık Esnaf Odası Başkanı Hanifi Koşuncu, muhtar, işveren, esnaf, kamu kurum amirleri ve muhasebeciler katıldı. - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel SGK, Bulanık'ta Bilgilendirme Toplantısı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement