Shakespeare'in En Komik Halleri Aliağa'da Sahnelenecek - Son Dakika
Güncel

Shakespeare'in En Komik Halleri Aliağa'da Sahnelenecek

Shakespeare\'in En Komik Halleri Aliağa\'da Sahnelenecek

London West End'de 10 yıldır kapalı gişe oynayan komedi oyunu 'Shakespeare'in Bütün Eserleri - Hafif Kısaltılmış', Tiyatro Keyfi kalitesiyle Aliağa'da sahne alacak.

10.07.2015 11:19  Güncelleme: 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adam Long, Daniel Singer ve Jess Winfield tarafından kaleme alınan oyunun yönetmenliğini sevilen oyuncu Kemal Başar yapıyor.

Skeçlerden oluşan oyunda Shakespeare'in her bir eseri; kah rap müzik, kah dans tiyatrosu, kah klasik tiyatro, kah bale, kah televizyon güldürüsü ile sahneye yansıtılıyor. Seyirciyle birlikte, zaman zaman seyirciyi de içine katarak oynanan eserde skeçler ayrı ayrı seyirciye sunuluyor.

Tiyatro severlere kahkaha dolu dakikalar yaşatacak olan oyunun konusu şöyle: Üç aklı evvel erkek oyuncu, Shakespeare'in bütün eserlerini birden seyirciye sunmaya kalkışır. Üstelik Shakespeare hakkında yüzeysel bilgi ve kulak dolgunluğundan başka bir donanımları yoktur. Cehaletin verdiği cüretle kadın rolleri, cadılar, soytarılar, hepsini oynamaya çalışınca aksilikler birbirini izler, olaylar çılgınlık boyutuna erişir.

Aliağa Belediyesi Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında sahnelenecek oyunda; Kemal Erdurak, Mesut Yılmaz ve Kerem Muslugil gibi sevilen oyuncular yer alıyor. Oyunun koreografileri ise Alpaslan Karaduman tarafından hazırlandı.

11 Temmuz Cumartesi günü Aliağa Belediyesi Açıkhava Tiyatrosu'nda saat 22.00'de sahneye konulacak oyunun biletleri 5 TL olarak belirlenirken, oyunu izlemek isteyenlerin biletlerini ASEV gişelerinden ve biletix üzerinden temin edebileceği duyuruldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Shakespeare'in En Komik Halleri Aliağa'da Sahnelenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement