Shopping Fest'e Özel Fiyatlı Tablet! - Son Dakika
Teknoloji

Shopping Fest'e Özel Fiyatlı Tablet!

Shopping Fest\'e Özel Fiyatlı Tablet!

Shopping Fest için özel geliştirilen bu tablet, fiyatıyla teknoloji severlerin dikkatini çekecek!

14.04.2011 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mobee, Shopping Fest için özel geliştirdiği Mobee Nett 7"in yeni modelini konforlu mobil iletişim tutkunlarına sunuyor. Özellikleri geliştirilen tablet, artık daha hızlı ve daha zengin içerikli bir mobil iletişim imkanı yaratıyor.

Mobee Nett Tablet, 7 inç boyutunda ve 800x480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik TFT LCD ekranıyla görsel deneyim yaşatıyor ve kullanımı daha zevkli hale getiriyor. Beyaz renkli şık tasarımıyla da estetik görünüme önem verenleri cezp ediyor. Sadece 370 gr ağırlığındaki tablet çantada kolaylıkla her yere götürülerek, işlevleri, inceliği, hafifliği ile günlük yaşamın bir parçası oluyor. Mobee Nett, benzerlerinde olmayan Türkçe klavyesiyle ile de bir adım öne çıkıyor.

Android 2. 2 ile sanal dünya elinizin altında...

256 MB DDR2 RAM'e sahip tablet, işletim sistemi olarak Android 2. 2 sürümünü kullanıyor. Android 2. 2 için 50. 000'den fazla uygulama bulunuyor ve Mobee Nett 7" Tablet bunları destekliyor. Tablet, Android 2. 2 sayesinde alt sürümlerin açamayacağı sayfaları açma ve flash ile desteklenen çok sayıda siteyi gezme imkanı veriyor.

Kaynak: Chip.com.tr

Son Dakika Teknoloji Shopping Fest'e Özel Fiyatlı Tablet! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement