Sibel Can'dan Palandöken'de Konser - Son Dakika
Güncel

Sibel Can'dan Palandöken'de Konser

Sibel Can\'dan Palandöken\'de Konser

Sibel Can, Atasay kuyumculuğun Palandöken'deki Xanadu Snow White Oteldeki bayiler toplantısında, şarkılarıyla sevenlerini coşturdu.

16.01.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sibel Can, Atasay kuyumculuğun Palandöken'deki Xanadu Snow White Oteldeki bayiler toplantısında, şarkılarıyla sevenlerini coşturdu. Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer'in eşi ve Atasay Genel Müdürü Çiğdem Kamer gecede sanatçı Sibel Can'a altın bilezik hediye etti.

Atasay Kuyumculuğun daveti üzerine Erzurum'a ilk kez önceki gün gelen sanatçı Sibel Can, merkezindeki Koç Çağ Kebapa giderek burada çağ kebap ve kadayıf dolması yedi. Kısa bir şehir turu yapan sanatçı Sibel Can Palandöken'deki Xanadu Snow White Otele yerleşti. Sibel Can, saat 21.30'da otelin balo salonunda düzenlenen Atasay'ın 2014 kış bayi toplantısında sahneye çıktı. Sevilen şarkılarını Atasay çalışanları için seslendiren Can, giydiği dekolte kıyafetinin yanı sıra danslarıyla da sevenlerinden tam not aldı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Sibel Can'ın şarkılarına bayiler eşlik etti.

Gecede Atasay Mücevherat Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer ile eşi Ciğdem Kamer sahneye çıkarak sanatçıya teşekkür etti. Ciğedem Kamer, Sibel Can'ın koluna özel olarak yapılmış bir altın bilezik taktı. Cihan Kamer de sanatçıya bir demet çiçek verdi. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sibel Can'dan Palandöken'de Konser - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement