Siemens, Varian Medical'ı 15 milyar dolara satın alıyor - Son Dakika
Ekonomi

Siemens, Varian Medical'ı 15 milyar dolara satın alıyor

Siemens, Varian Medical\'ı 15 milyar dolara satın alıyor

Alman Siemens Healthineers, kanser tedavisine yönelik tıbbi araçlar ve yazılımlar geliştiren ABD'li Varian Medical'ı 15 milyar dolar (104 milyar TL) karşılığında almak istiyor. İki şirket arasındaki görüşmelerde son aşamaya gelindi.

02.08.2020 17:25  Güncelleme: 19:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

X-Ray, ultrason, MRI gibi tıbbi cihazlar üreten Siemens Healthineers, büyük bir satın almaya hazırlanıyor. Bloomberg'de yer alan habere göre Alman şirket, kanser tedavisi için araç ve yazılım geliştiren Varian Medical'ı 15 milyar dolar karşılığında almak istiyor.

GÖRÜŞMELER SON AŞAMAYA GELDİ

Siemens ile ABD'li firma arasındaki görüşmelerin son aşamaya geldiği belirtildi. Her iki şirket de konuyla ilgili açıklama yapmak istemedi.

10 BİN ÇALIŞANI VAR

California, Palo Alto'da bulunan Varian'ın 10 bin çalışanı var. Şirket, yenilikçi kanser tedavileri üzerine çalışmalar yapıyor. Varian, 2019 yılında 3,2 milyar dolar (22 milyar 300 milyon TL) gelir elde etmişti.

Son Dakika Ekonomi Siemens, Varian Medical'ı 15 milyar dolara satın alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Vatandas: Bos yapma urfali git avrupada yasa kucagini acmis aeni bekliolar 0 0 Yanıtla
  • antikafa: urfalı 32 milyar nerden çıktı.yazmayı iyi öğrenmişsin ama okuduğunu anlama sıfır 0 0 Yanıtla
  • urfalı: vaybe ilaç şirketine bak yılda 32 milyar kazanıyor bizim türkyede kendi vatandaşına kazık atıyor zengin oluyor örneğin tüpraş bizim millet kazık yeme sevdiği için herhalde ancak kendi kendilerini methedip tatmin oluyor örneğin bir kaporta yaparlar motoru dışardan gelir yerli diye kendini avuturlar türkyede daha bisekletin pedalını yapamıyor birde araba yapacakmış tankın kaportasını yaparlar motoro almanyadan gelir salaklar mili tankımız diye kendi lerini kandırırlar 0 0 Yanıtla

Advertisement