Siirtli Işitme Engellilerinden Örnek Davranış: Okul Boyadılar - Son Dakika
Güncel

Siirtli Işitme Engellilerinden Örnek Davranış: Okul Boyadılar

Siirtli Işitme Engellilerinden Örnek Davranış: Okul Boyadılar

Siirtli işitme engellilerinden örnek davranış: Okul boyadılarSİİRT İşitme Engelliler Derneği üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla, Doğan Mahallesi'ndeki Şehit Öğretmen Durmuş Güçlü İlkiöğretim Okulu'un iç ve dışını boyayarak örnek bir davranış sergiledi.

12.11.2016 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirtli işitme engellilerinden örnek davranış: Okul boyadılar

SİİRT İşitme Engelliler Derneği üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla, Doğan Mahallesi'ndeki Şehit Öğretmen Durmuş Güçlü İlkiöğretim Okulu'un iç ve dışını boyayarak örnek bir davranış sergiledi.

Doğan Mahallesi'nde bulunan Şehit Öğretmen Durmuş Güçlü İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden Siirt Gönüllü Kulübü Temsilcisi Özcan Özmazı, okul binasının boyasının eski ve duvarlarının bakımsız olduğunu fark edince, İşitme Engelliler Derneği'ne bu durumu aktararak, okulu boyamalarını rica etti. İşitme Engelliler Derneği de teklifi kabul ederek, boya ve malzemeler konusunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yardım istedi. Dernekler arası yapılan değerlendirme sonunda Siirt Gençlik Merkezi koordinesinde İşitme Engelliler Derneği üyeleri, Şehit Öğretmen Durmuş Güçlü İlköğretim Okulu'nun iç ve dış duvarlarını boyadı.

Okul öğretmenlerinden Osman Turhan, tek derslik olmasına rağmen yapılan çalışmadan ötürü dernek temsilcilerine teşekkür ederek, örnek bir davranışın sergilendiğini söyledi. Siirt Gönüllü Derneği Temsilcisi Özcan Özmazı, dernekler arası bir koordinasyonla örnek bir davranışı gerçekleştirdikleri için İşitme Engelliler Derneği'ne teşekkür ederek, "Bu faaliyet ile gerek okulumuzu, gerekse de işitme engellilerin topluma kazandırılmasını amaçladık. Okulumuzu ziyaret sırasında boya ihtiyacını fark ettik ve İşitme Engelliler Derneği'ni ricada bulunduk. Onlar da kabul ederek bu örnek davranışı gerçekleştirdi" dide.

Siirt İşitme Engelliler Derneği Başkanı Lokman Özdemir de okulu boyamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Ben ve işitme engelli arkadaşlarım bu gönüllü faaliyette bulunmaktan onur duyduk. Bizler işitme engeli olabiliriz ancak topluma faydamızın dokunmasını daha çok isteriz. Okul okuyan çocukların sınıflarını boyamak, onları sevindirmek bizleri son derece memnun etmektedir. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Siirtli Işitme Engellilerinden Örnek Davranış: Okul Boyadılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement