Sıla'nın İlişkisini Bitiren Okan Can Yantır Kimdir? - Son Dakika
Magazin

Sıla'nın İlişkisini Bitiren Okan Can Yantır Kimdir?

Sıla\'nın İlişkisini Bitiren Okan Can Yantır Kimdir?

Ünlü şarkıcı Sıla, iş adamı Okan Can Yantır ile baş başa yemek yiyince sevgilisi Ahmet Kural kıskançlık krizine girdi. Sıla'nın ilişkisini bitiren Yantır'ın kim olduğu merak konusu oldu.

16.01.2018 08:45  Güncelleme: 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oyuncu Ahmet Kural ile evliliğe doğru giden ilişkisi bir anda biten Sıla'nın aldatıldığı konuşuluyordu. Ancak durum bambaşka çıktı. İş adamı Okan Can Yantır ile baş başa yemek yiyen Sıla'nın ilişkisi bitti. Hal böyle olunca gözle Yantır'ın kim olduğuna çevrildi.

OKAN CAN YANTIR KİMDİR?

Okan Can Yantır 1980 yılında dünyaya gelmiştir. Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünden mezun olan Okan Can Yantır, 4 dil bilmektedir. Okan Can Yantır'ın ayrıca Fransa Paul Valery Üniversitesi seçim stratejileri ve aday imajı eğitimi de bulunmaktadır.

Çukur dizisi ile yıldızı parlayan 22 yaşındaki Dilan Çiçek Deniz ve Okan Can Yantır kısa zaman önce ayrılmıştı. Ayrılığa gerekçe ise Dilan Çiçek Deniz'in Aras Bulut İynemli ile dizideki ateşli sahneleri gösterilmişti.

Arda Turan Türkiye'nin ilk sporcu kariyer yönetimi ajansı Possible'ı açmıştı. Possible'ın başına ise Okan Can Yantır getirilmişti. Okan Can Yantır daha önce GQ Türkiye dergisinin Genel Yayın Yönetmenliğini yapıyordu.


Sıla'nın İlişkisini Bitiren Okan Can Yantır Kimdir?

Sıla'nın İlişkisini Bitiren Okan Can Yantır Kimdir?

Son Dakika Magazin Sıla'nın İlişkisini Bitiren Okan Can Yantır Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement